Подредба:
Покажи:
Prozis Jump Rope
Jump Rope е въже за скачане, за отлична кардио тренировка  Независимо с какъв спорт се занимавате, можете да разнообразите тренировките си и да ги направите още по-ефективни, с помощта на
15.00 лв.
Въже за скачане Speed rope SZ
Въжето за скачане Speed rope SZ е леко въже, което развива огромна скорост на въртене. Допълнителната ябълка в края на дръжката е с цел по-правилно движение на кабела. Въжето подобрява издръжливост
19.00 лв.
Harbinger Въже за скачане модел Speed (PVC)
Въже за скачане модел Speed (PVC) е изградено от високо качество пластмаса. Дръжките на въжето за скачане са с специален ергономичен дизайн, който подобрява захвата. Модела е подходящ за начинаещи.
22.00 лв.
Harbinger Въже за скачане модел Speed (Антимикробно)
Дръжките на Въже за скачане модел Speed (Антимикробно) са обработени със специална технология, която неутрализира микробите и намалява миризмата от изпотяване на ръцете.
25.00 лв.
Harbinger Въже за скачане с дръжки тип "спусък" (PVC)
Въже за скачане с дръжки тип "спусък" има уникални по вид ръкохватки, така наречените "спусък", за максимален комфорт и ергономичност.
25.00 лв.
Harbinger Въже за скачане с дръжки тип "спусък" (Кожено)
Въже за скачане с дръжки тип "спусък" има уникални по вид ръкохватки, така наречените "спусък", за максимален комфорт и ергономичност. Модела е с DuraGrade™ кожено въже.
30.00 лв.
Показани са от 1 до 6 от общо 6 (1 страници)

Въжета за скачане

Въже за скачане е чудесен начин да се поддържате във форма, когато нямате възможност да отидете до фитнес залата, както и кардиото с въже за скачане е един от най-ефективният метод за изгаряне на мазнини и поддържане на добра форма. Ползите за здравето от въжето за скачане са многобройни, като главната полза е подобряване на сърдечно-съдовата система. В нашият онлайн каталог ще откриете многобразие от модели въже за скачане, както за напреднали, така и за начинаещи.