Предлагаме Ви няколко съвета, които ще Ви предпазят от това да се превърнете в най – мразеният  човек във фитнес залата

Бодибилдърите имат  много навици, които наистина могат да подлудят останалите във фитнес залата. Имайки това предвид, ние решихме, че би било полезно да се състави списък на някои  общи , така да ги наречем, съвети, които да Ви помогнат да не  бъдете най-мразеният човек в салона.

Съвет 1 – Неприятният  мирис

Добре, наясно сме че това е фитнес зала, и Вие трябва  да се потите, но това не е извинение да не  използвате  дезодорант или душ,  преди да посетите  салона! Къпете се и перете дрехите си  редовно,  използвайте ефективен дезодорант, и не забравяйте, че душовете са сложени  поради някаква причина.

Съвет 2 – Фитнес залата не е модно шоу

Дори и вашето облекло да  изглеждат добре  в събота вечер, когато обикновено се забавлявате с приятели, със сигурност  няма място за него във фитнеса! Свободните и удобни дрехи, са  по-подходящи  за упражнения, тъй като дават  възможност за по-лесно извършване на движенията. Е, разбира се подобно облекло няма да прилепва към тялото Ви, подчертавайки вашите мускули, но със сигурност е практично и можете да бъдете сигурни, че вашите колеги бодибилдъри, ще оценят  тази скромност.

На жените, бихме искали да дадем съвет относно грима. Фитнес залата е за потене и спорт. Жените които отиват гримирани на фитнес, правят впечетлението че всъщност не приемат сериозно тренировката. Освен това, излагат кожата си на риск от раздразнения, вследствие на това, че тя не може да диша заради покривката от грим.

Съвет  3 – Усещайте се кога не сте желан

Някои хора идват на фитнес, за да се съсредоточат, и определено не им е приятно когато са прекъсвани, особено по средата на упражнението.Винаги обаче е, има някой пич в салона, който обича да говори с всички за всичко. Разбира се, ние насърчаваме общуване във фитнес залата, защото това е идеалното място да срещнете  хора със същите възгледи и интереси като вашите, но избирайте разумно темите на разговор и не ставайте досадни.

Съвет  4 - Не се фукайте

Винаги има най-малко един от тези хора във всеки фитнес. Всички сме го виждали ... човек, който отива в залата, за да  получи толкова внимание, колкото е възможно. Той вдига повече отколкото може, и прави всичко за да покаже че е по-добър от всички останали. Това не  само е досадно и дразнещо, но е също така вредно за вашето здраве, и най-вероятно ще Ви причини  нараняване.

 Съвет 5 – Изключете звука на телефона си

Мобилните телефони могат да бъдат едно от най-досадните неща, които човек може да донесе на фитнес, ……освен може би  децата си. Останалите бодибилдъри не желаят да слушат вашите безсмислени телефонни разговори, а също така говорейки по телефона докато изпълнявате упражнение, изглежда несериозно и може да е опасно. Ако не сте концентриран, рискувате да  нараните  себе си или другите около Вас. Или тренирайте, или говорете  по телефона извън  залата, но не правете и  двете едновременно!

Урок 6 - Не оставяйте бъркотия след себе си

Този урок сме поставили на последно място, но всъщност той е много важен. Много често ще видите в залата, празни бутилки от вода, зарязани навсякъде. Това не е приятна гледка. Още по – фрапиращо е да видите изплюти дъвки на пода или потни кърпи по фитнес уредите. Грижете се за фитнес залата която посещавате. Не оставяйте боклуци след себе си….кошчето за боклук не е на другия край на града. Ако се отвращавате от подобна  бъркотия, със сигурност и на другите не им харесва.

Коментари

Коментирай

Отговори

* Име:
* е-мейл: (Не се публикува)
   Уебсайт: (добавете http://)
* Коментар:
Код: