Цена: 105.00 лв.
Марка: Gaspari Nutrition
Код на продукта: Gaspari Anatropin 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Gaspari Anatropin

Anatropin е артикул, посредством който бихте могли да си позволите да управлявате над естрогена в тялото Ви. Този продукт е предназначен за поддържане на оптимални нива от тестостерон във Вашия организъм. Anatropin е за всеки, който желае да използва възможно най-доброто, което съществува на пазара за спортни добавки в днешно време.

Активните съставки в този продукт му позволяват да Ви предложи пълен контрол над естрогена. Тоест чрез приема на Anatropin Вие бихте могли да го тествате, ускорявате и контролирате. Създаването на този артикул е постигнато посредство редица научни изследвания и чрез използването на технологии от последно поколение. Anatropin Ви позволява да максимизирате тренировката Ви и да получите ефективност от нея.

В този продукт има следните вещества: витамин D3; цинк и патентован микс Anatropin™. Последният съдържа екстракт от кадифен боб, както и екстракти от различни други растения. Целта на тези съставки е да Ви позволят да получите повече тестостерон в тялото Ви, за да можете да вдигате повече тежести и да тренирате много по-ефикасно.

Издухайте конкуренцията. Anatropin Ви позволява да получите мощна хормонална подкрепа. Този артикул освен това би могъл да е от полза и в сексуалния Ви живот. Това важи най-вече за мъжете. По този начин успехите няма да са само във фитнес залата. Резултатите, които Anatropin е способен да Ви предостави са реални, защото са тествани от реални клинични изследвания.

Този продукт е способен на всичко това, защото е създаден с грижа за Вас и Вашите нужди. Реалните успехи от него са предназначени за реални хора като Вас. Изберете Anatropin и усетете силата от контрола над естрогена във Вашето тяло. Качеството на този артикул е гарантирано от компанията-производител. 

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули сутрин на гладно, преди закуската. Вземете още една капсула 6 - 8 часа по - късно преди хранене. Не приемайте повече от 3 капсули дневно. Използвайте продукта 4 седмици, след което почивайте 4 седмици.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър