Цена: 80.00 лв.
Марка: Gaspari Nutrition
Код на продукта: Gaspari ANAVITE 180 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 180 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Gaspari Anavite

Anavite е възможно най-добрият мултивитамин, който можете да откриете на пазара за хранителни добавки в днешно време. На практика този продукт представлява 3 други в един. Anavite съчетава мултивитаминна и мултиминерална формула с клинично тествани дози от бета-аланин и Carnipure™, което е патентована форма на L-карнитин-L-тартрат.

По този начин продуктът е способен да увеличи драстично Вашата издръжливост и отделно да повиши нивата на азотен оксид в кръвта Ви. Същевременно Anavite е достатъчно силен, за да намали времето, необходимо Ви за възстановяване след тежка тренировка. Наличието на бета-аланин в този артикул е от изключително значение за цялостната му ефективност. Тази съставка е характерна с това, че представлява важна неесенциална аминокиселина. Благодарение на нея Anavite Ви помага да увеличите анаеробното и аеробното Ви атлетично представяне във фитнес залата.

Артикулът е снабден с високо бионалични витамин кофактори какъвто е метилкобаламинът. Отделно Anavite има наличие на мощни минерали. Например такъв е важният метилселеноцистеин. От компанията-производител на Anavite искат да Ви уверят, че с този продукт Вие бихте могли да надминете Вашите очаквания от неговото действие. Всичко това се дължи на мощната му мултивитаминна/мултиминерална формула.

За да повдигне летвата дори още по-нагоре, Anavite Ви предоставя и наличието на патентованата форма на L-карнитин-L-тартрат Carnipure™. Така на практика този продукт Ви предоставя възможност да увеличите Вашата вазодилатация, както и нивата на азотен оксид в тялото Ви. Същевременно Anavite би могъл да увеличи плътностаа на андрогенния рецептор.

По този начин мощната формула на този продукт Ви съдейства за по-голямо количество от този рецептор в мускулите Ви. Anavite подобрява драстично мускулното възстановяване след упражнения и увеличава вазодилатацията и снабдяването с азотен оксид. Същевременно Вие ставата по-силни и по-издръжливи на различни упражнения, в частност аеробни и анаеробни и всичко това е подкрепено от изключително наличие на важни витамини и минерали.

Начин на употреба : Приемайте три таблетки 1 до 2 пъти дневно с храна. Да не се приема от деца. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Като всяка друга добавка, ако приемайте лекарства, консултирайте се с лекар преди употреба.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър