Цена: 55.00 лв.
Марка: Gaspari Nutrition
Код на продукта: Gaspari BCAA 6000 180 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 180 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Gaspari BCAA 6000

BCAA 6000 е неповторим артикул, който Ви снабдява с важните верижно-разклонени аминокиселини от групата на BCAA. Тези вещества са левцин, изолевцин и валин. Формулата на BCAA 6000 е специална. В нея съотношението на левцина 4:1:1. Така на практика получавате твърдо снабдяване главно с тази аминокиселина. Съставките на BCAA 6000 са 100% чисти и клинично тествани. Всяка доза от този продукт снабдява тялото Ви с ефективно количество от тях.

Името на тази група идва от нейната уникална молекулна структура. Аминокиселините в нея са различни от другите, които съществуват. Левцинът, валинът и изолевцинът са считани за есенциални, защото Вашето тяло не е в състояние да ги синтезира само за себе си. Поради тази причина е създаден и BCAA 6000. Неговата цел е да Ви снабди с точната дозировка от тях, за да можете да постигнете по-голям ефект от Вашата тренировъчна програма.

По време на диета е важно да приемата BCAA аминокиселини. Именно те са отговорни за увеличаването на протеиновия синтез в тялото Ви. Така на практика съвкупността от тези аминокиселини спомага драстично за увеличаването на Вашето възстановяване след прекомерно физическо натоварване. Отделно тези вещества са от изключителна важност за увеличаване на чистата Ви мускулна маса и подобряване на физическото Ви представяне. Друго, за което BCAA 6000 е необходим е увеличаването на Вашата издръжливост.

Левцинът конкретно се заема с осигуряване на мощна подкрепа за мускулната и скелетната Ви тъкани. Това означава, че BCAA 6000 получава възможност да подкрепи Вашето тяло при натоварване. Изолевцинът е характерен със способността си да Ви снабди с повече енергия, от която да се възползвате по време на тренировка. Валинът в BCAA 6000 е характерен с това, че благодарение на него мускулният Ви метаболизъм се увеличава. Освен това тази съставка е важна за балансиране на храната в организма Ви.

Формулата на BCAA 6000 е обогатена допълнително с високо бионаличните форми на витамин B6 и B12. Така този продукт увеличава своята ефективност и получава още по-голяма способност да подобри Вашата енергия и издръжливост, за да можете да максимизирате още повече тренировката Ви. И най-важното е, че същевременно получавате подобрена способност за възстановяване, както и мощен анти-катаболен ефект за Вашите мускулни влакна.  

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър