Цена: 40.00 лв.
Марка: Gaspari Nutrition
Код на продукта: Gaspari Glutamine 300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

 Gaspari Glutamine 300 gr

Glutamine съдържа в себе си важната аминокиселина глутамин. Лабораторните изследвания през годините са доказали, че това вещество е едно от най-необходимите за човешкия организъм. Компанията-производител на Glutamine цели да създаде един наистина висококачествен артикул, който да бъде максимално полезен не само за тренировъчната Ви дейност, но и за подкрепата за цялостното Ви здраве. Тази нейна задача е постигната именно с този продукт.

Glutamine работи по изключително ефикасен начин. Неговата първа задача е подпомагането на имунната Ви система. Тя е отговорна за предпазването на Вашето здраве от различни болести, причинени от вируси, настинки, бактерии или инфекции. Естествената подкрепа над нея би могла да увеличи драстични шансовете Ви да бъдете здрави и енергични. Имунната система изисква големи количества глутамин.

Втората задача на Glutamine е свързана със стомашно-чревния Ви тракт. Работата му изисква също достатъчно наличие от глутамин в тялото Ви. Третата и най-важна задача на този продукт е подкрепа за Вашите мускули. Тя се състои в анти-катаболно действие, което предпазва влакната им от разпадане в следствие на прекомерно натоварване при различни упражнения. Отделно Glutamine съдейства за по-бързото възстановяване на мускулите Ви след тежка тренировъчна дейност.

Отделно тази аминокиселина подпомага Вашата издръжливост. Оптималното Ви здраве е в пряка зависимост от наличието ѝ в тялото Ви. Тук е важно да се спомене, че организмът Ви е в състояние да произведе глутамин за своите нужди. При нормални обстоятелства произведеното количество е достатъчно. Стресовите ситуации, каквито са интензивните тренировки, обаче предизвикват увеличаване на потреблението на глутамин. Скоростта му е по-висока от производствената. Поради тази причина активните спортисти и най-вече бодибилдърите биха могли да изпитат недостиг на глутамин в телата си. Но Glutamine е тук, за да запълни нивата от тази аминокиселина и така да подпомогне работата на споменатите системи и да подкрепи мускулите Ви. Така Вашият тренировъчен арсенал е подсилен с този мощен продукт и Вие можете да стартирате поредната супер ефективна тренировка. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър