Цена: 30.00 лв.
Марка: Gaspari Nutrition
Код на продукта: Gaspari Qualitine 300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Gaspari Qualitine 300 gr

Qualitine е един качествен креатин, посредством който Вие получавате един нов стандарт сред креатиновите спортни добавки. Това, което има в този продукт е 100% чист креатин монохидрат. Суровината за производството на продукта е микронизирана, за да можете да го приемете много по-лесно и ефективно. Qualitine е разтворим в течности и е много устойчив във водна и киселинна среда.

Този артикул е лишен от мирис и вкус. Qualitine е напълно кристализиран и изцяло пречистен. Вие следва да оцените тези негови качества от мига на първата употреба до последната. Конкретно креатин монохидратът е най-тестваната съставка в днешно време. Повече от 200 различни изследвания са доказали ефективността му и поради тази причина той е част от неповторимата формула на Qualitine.

Този продукт е тук, за да Ви предложи много повече сила, мускулна маса и издръжливост в сравнение с редица други конкурентни артикули. Qualitine е с гарантирано качество и не съдържа никакви замърсители. Вашата сила и експлозивност могат да бъдат увеличени до неузнаваемост. Освен това Qualitine е достатъчно ефективен, за да може да Ви осигури подръжка на Вашите енергийни нива по време на тренировката Ви.

Напомпете тялото Ви и дайте на мускулите Ви това, от което се нуждаят. Резултатите биха могли да са умопомрачаващи. Неповторима сила, както и драстично покачване на чистата Ви мускулна маса. Да това може да Ви очаква, ако приемате Qualitine. Този продукт, като част от семейството на Gaspari, има за цел да Ви предложи максимизация на Вашата тренировъчна активност.

Енергия за Вашите упражнения, както и много други възможни ползви. Натрупайте мускулна маса по един съвременен и напълно безопасен начин. Това е възможно с Qualitine. Този артикул отговаря на всички стандарти за добавка от този клас. Но, което е по-важно – той задминава конкурентните артикули със своята 100% чистота и усвоимост. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър