Цена: 125.00 лв.
Марка: Gaspari Nutrition
Код на продукта: Gaspari SizeOn Max Performance
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 500 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

SizeOn Max Performance

Продуктът представлява хибридна  формула на суроватъчен креатинов хидролизат с Outlast® въглехидратна матрица. Подходящ е за приемане по време на тренировка.

Новият продукт на Gaspari Nutrition пренесе хранителните добавки в спорта на съвсем друго равнище. Оригиналната креатинова напитка еволюира в оптималната хибридна формула, която може да бъде използвана по време на Вашата тренировка. Това е постигнато благодарение на изключителния прогрес на клиничните изследвания. SizeOn представлява висококачествен суроватъчен креатинов хидролизат, който съдържа в себе си над 50% ди- и трипептиди, както и високо съдържание на L-ЛЕВЦИН (5 грама анаболна съставка за увеличаване на спортните Ви постижения). Тази формула Ви позволява да постигнете повече, отколкото сте си представяли някога.

Също така SizeOn притежава птеростилбен, който е представител на инсулиновата секреция и се вмества прекрасно в Outlast®  въглехидратната матрица. Освен това, за да гарантират Вашите успехи в спорта, от Gaspari са добавили и LOLA™. Това е изключително висококачествена аминокиселинна сол, която ще намали Вашата умора по време на тренировка.

SizeOn Max Performance се различава от оригиналния SizeOn в съдържанието на протеиновия хидролизат левцин, както и в увеличеното количество на въглехидрати и птеростилбен.  Новият продукт на Gaspari е подходящ за използване от атлети, които искат да увеличат скоростта на възстановяване на мускулите след тренировка, както и за изграждане на мускулна маса и повишаване на ефективността по време на тренировка във фитнес залата или за спортно състезание.

SizeOn Max Performance е предназначен за употреба по време на тренировка. Приготвя се чрез добавяне на 400-500 мл вода от продукта в студена вода и се приема докато тренирате. При необходимост се добавя по-голямо количество вода за по-добра хидратация.

Важно: Продуктът следва да се приема само след консултация с треньор или ръководен орган, ако Вие сте спортист или друг вид професионалист, подложен на тестове за забранени вещества. Моля прочетете внимателно цялото съдържание на етикета на продукта, в това число и всички налични упътвания за използване, както и предпазните мерки и предупреждения (ако такива са в наличност)!

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър