Цена: 125.00 лв.
Марка: Gaspari Nutrition
Код на продукта: Gaspari SizeOn Pre-contest 740 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 740 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Gaspari SizeOn Pre-contest

SizeOn Pre-contest е следващото ниво в спортните добавки. Представяме Ви подобрената формула на този продукт, която е много по-мощна и много по-ефективна от преди. Основната съставка в този продукт е креатин. Благодарение на  SizeOn Pre-contest Вие бихте могли да постигнете изключително завидна мощ и сила, както и неповторими напомпвания.

Този продукт е предназначен за употреба по време на тренировка, за да Ви снабди с важни вещества точно, когато тялото Ви се нуждае от тях. SizeOn Pre-contest е тестван клинично и неговата сила определено е невероятно голяма. В тази формула няма никакви въглехидрати. Отделно тя е хибридна и използва суроватъчен креатин хидролизат.

Всяка порция Ви предоставя 12 грама от това изключително висококачествено вещество. Така SizeOn Pre-contest Ви снабдява с 50% ди и трипептиди, както и огромен брой съставки, които имат за цел да увеличат Вашия анаболизъм. Отделно този продукт е обогатен с важната аминокиселина L-левцин, благодарение на която тренировъчните Ви възможности и представяне следва да бъдат увеличени драстично.

SizeOn Pre-contest изиграва важна роля при подсилването на процеса на възстановяване след интензивна тренировъчна активност. Това означава, че мускулите Ви биха могли да релаксират по-бързо и така Вие да сте готови да започнете отново с упражненията. SizeOn Pre-contest подпомага експлозивността Ви. Най-видимият резултат от употребата на този неповторим продукт е именно драстичното увеличаване на мускулния Ви размер. Всичко това се случва докато тренирате!

Но мощта на SizeOn Pre-contest не се изчерпва с това. За да получите максимален ефект от употребата му в неговата формула е включена и специалната патентована съставка LOLA™. Чрез нея тялото Ви бива снабдено с L-орнитин и L-аспартат. По този начин SizeOn Pre-contest Ви асистира при битката с неприятната за всеки атлет мускулна треска. Възможностите на този продукт са наистина големи. Изпробвайте го и усетете прилива на сила в тялото Ви, съпроводен с увеличена мускулна маса и мощ!

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър