Суроватъчен протеин,  креатин,  азотен оксид,  ВСАА. Вие вероятно използвате тези добавки всеки ден. Ако сте обсебени  от изграждането на мускули, вероятно сте вземали  всяка една  от тези добавки. Те не са скъпи, а в същото време  ще Ви  помогнат  да тренирате по-интензивно, по-дълго и да изглеждат по-добре. Нека  Ви зададем един въпрос: Колко често се замисляте за цялостното Ви здравословно състояние ?

Добавките за изграждане на мускули

Като бодибилдър, Вие надали се замисляте за добавките поддържащи здравето.  Добавки като качествени  мултивитамини, добавка за здравето на ставите и основните здравословни мазнини (рибено масло и ленено масло). Вие  се опитвате  да  изградите  мускули, но не давате на  тялото си 100% от необходимите градивни елементи, за да функционира правилно на всички нива.

Виждате ли, храненето и изграждане на мускулите е лесно. Вие трябва да започнете от нулата. Първо, започнете с добавки за здравето като цяло. Добавки, които осигуряват всички необходими витамини и минерали, които са нужни,  дори за изграждане на мускулна  маса. Добавки като рибено масло, които подпомагат правилното функциониране на сърцето и функционирането на мозъка, мултивитамини и минерали и т. н.След това, когато сте изградили  здрава основа,  е време за  добавките  за изграждане на мускулна.

Изграждане на мускулите е един  вълнуващ  и променящ живота процес, но също така е стрес  за тялото. Това е така, защото с него се случват огромни. Вие вдигате  тежки тежести, раздирайки  мускулите си  отново и отново, а възстановяването им става все по – трудно  всеки път. Ако Вие не  осигурите на  тялото си поддържаща помощ, с напредване на възрастта може да имате сериозни здравословни проблеми.

Какви добавки трябва да приемате за поддържане на  здравето като цяло?

Не пренебрегвайте своето здраве! Ето някои добавки, които горещо Ви препоръчваме да разгледате!

МултивитаминиНо не  просто мултивитамини, а  качествени мултивитамини. И заедно с това, ние Ви  препоръчаме  допълване  с  витамин С. Този витамин покрива изискванията на всеки, който  изпълнява  интензивни  тренировки, или  не води  заседнал начин на живот. Интензивните тренировки  изчерпват  витамините и минералите  в организма. Те задължително  трябва да бъдат възстановени, за да се даде възможност на тялото  за пълноценно възстановяване и постигане на оптимални енергийни нива.

Един добър мултивитаминен  продукт, идеално  ще попълни всички "дупки" във вашата диета. Мултивитамините, за които става въпрос тук, са предназначени за спортисти, културисти и всеки, който тренира усилено. Добрите  мултивитамини  често са  една  от добавките , които се пренебрегват, но са и  едни  от най-важните. Какъв е смисълът да спазвате  диета и да тренирате усилено, без да подкрепите  това със солидна мултивитаминна добавка ?

Рибено масло -  Рибеното  масло, или здравословните  есенциални мастни киселини, трябва да бъдат част от хранителния режим на  всеки, който тренира усилено. Здравословните  и есенциални мастни киселини са добре известни със способността си за  подобряване на цялостното здравословно състояние и за повишаване на  жизнеността   и мозъчната функция. Но здравословните мастни киселини,  също така  играят важна роля в изграждането  на мускулите и изгарянето  на мазнини. Допълването на хранителния Ви режим  с правилното  съотношение на есенциални мазнини,  може да увеличи издръжливостта, да  подобри развитието на мускулите,  да допринесе за бързото  възстановяване и за  подобряването  на дейността на сърдечно-съдовата система.

Здравето на ставите  -  Мускулите не са единственото нещо, в организма Ви, което се натоварва по време на една интензивна тренировка. Всеки път, когато тренирате с тежести, Вие поставяте  вашите стави под голямо натоварване. За да получите най-доброто от тренировките си, трябва да знаете как, и да можете   да се предпазите от ставни травми. Това означава, че  трябва да се грижите  за вашите стави. Има много добавки на пазара, които са създадени точно с такава цел – поддържане на здравето на ставите. Приемайки такива добавки, Вие ще се предпазите от ставни  контузии,  и по – лесно ще се възстановите след такива травми.

 

Коментари

Коментирай

Отговори

* Име:
* е-мейл: (Не се публикува)
   Уебсайт: (добавете http://)
* Коментар:
Код: