Цена: 26.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2680
Наличност: В наличност
Разфасовка: 200 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Kelp (Йод) е хранителна добавка, която ще допринесе за доброто здравословно състояние на сърдечно – съдовата и храносмилателната  Ви системи, ще поддържа правилната функция на щитовидната Ви жлеза и ще Ви зареди с витамини и минерали. Този продукт съдържа Kelp – това са група водорасли, виреещи в плитките крайбрежни зони на моретата и океаните. Kelp представлява изключително богат източник на морски минерали, включително калий, магнезий, калций, желязо и йод. Kelp също така съдържа големи количества  на хлорофил и  аминокиселини, а също така и  растителни влакна, които почистват  токсичните  отпадъци от червата, и по този начин осигуряват нормално  храносмилане, подобряват дейността на  бъбреците и пречистват кръвта.

Калцият е най-важният минерал за човешкото тяло. Неговата решаваща и основна функция е изграждането  на костите и зъбите, поддържане на тяхната нормална структура, а също така осигуряването на много от  важните за  тялото функции.Калцият предпазва от сърдечно – съдови болести, защото укрепва кръвоносните съдове. Магнезият е минерал, който взема участие в над 300 ензимни функции в човешкото тяло. Този минерал осигурява здравето на нервната и мускулната системи и е необходим за предаването на нервни импулси, за регулиране на температурата, генерирането  на енергия, за изграждането  на здрави кости и зъби и за заздравяването на  кръвоносните съдове. Калият е минерал, който подпомага нормалната бъбречна  функция.Играе също така  и важна роля за нормалната дейност  на сърдечно-съдовата система, костите и мускулите.При недостиг на  калий в организма, страда кръвообращението и е налице  физическа и психическа  умора.

Желязото  представлява изключително важен микроелемент, с първостепенна  роля за доброто здравословно състояние на човешкия организъм. Неговата основна  функция е участието му в структурата на белтъците, преносители на кислород - хемоглобин и миоглобин, както и в правилното функциониране на дихателните пътища, синтеза на АТФ, обменните процеси и детоксикацията на някои вредни  вещества. Йодът е минерал, който осигурява правилното  функциониране  на щитовидната жлеза. В жлезата, йодът се  използва за синтеза  на двата тироидни хормони (Т3 и T4 хормони), които регулират метаболизма на организма Ви, включително и способността да  изгаряте  калории, както и трансформирането  на каротин във  витамин А, синтеза на холестерола, синтеза на белтъците  и асимилирането на въглехидратите.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка от продукта дневно с храната.

 
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 200  
Келп 150 мкг 100%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър