Цена: 120.00 лв.
Марка: MHP
Код на продукта: MHP A-Bomb 224 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 224 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

MHP A-Bomb

Всеки фитнес маниак иска да получи продукт, който да му действа за дълъг период от време и да е наистина ефикасен. Същевременно се поражда и нуждата от формула, която да снабдява тялото с най-критичните изграждащи мускулите агенти, от които се нуждаете, за да се заредите с гориво за интензивна физическа тренировка. Вече има такъв продукт и той е A-Bomb.

Неговите активни съставки са: витамин А; валин, изолевцин и левцин под формата на кетоизокапроатна киселина; глутамин алфа-кетоглутарат; аланин; N-метил-глицин; L-фенилаланин; рибонуклеинова киселина; бета-каротин и котешки нокът. Всички те позволяват на A-Bomb да увеличи протеиновата синтеза в тялото Ви и да Ви позволи да получите нов и много мощен мускулен растеж.

Отделно веществата в тази съвременна формула действат анти-катаболно и така предотвратяват загубата на мускули по време на силно натоварващи упражнения. A-Bomb разчита на тях и за да Ви помогне да премахнете амоняка от мускулните Ви влакна и така да се подобри възстановяването Ви. Този продукт без съмнение е една нова формула, която използва последните нововъведения в науката, за да Ви осигури реални ефекти.

Увеличете мускулния Ви растеж с A-Bomb. Този продукт е способен да Ви осигури това, защото неговите активни съставки спомагат за постигане на мощно анаболно състояние, като в същото време получавате и завидна анти-катаболна подкрепа. В A-Bomb са съчетани важни кофактори, които са именно аминокиселини. Наличието на BCAA групата (левцин, изолевцин и валин) спомага изключително силно за снабдяването на тялото Ви с гориво и за подкрепа на неговата издръжливост.

A-Bomb увеличава и мускулния Ви метаболизъм и Ви помага, като налага хранителен баланс за тялото Ви. Този продукт подпомага драстично Вашето представяне във фитнес-залата и съдейства за мощно нарастване на мускулите Ви. Възстановяването им след тежка тренировка вече е много по-ефективно, благодарение на изключителната формула на A-Bomb. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър