Цена: 54.00 лв.
Марка: MHP
Код на продукта: MHP Glutamine SR 300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

MHP Glutamine SR

Glutamine SR съдържа неповторимата съставка L-глутамин. Така този продукт е способен да възстанови нивата от нея в тялото Ви. Но Glutamine SR е нещо много по-различно от обикновените продукти с глутаминово съдържание. В неговата формула е съчетана специална Micro-Feed технология, която Ви позволява да използвате получения глутамин на 100%.

Така на практика Glutamine SR Ви помага да максимизирате анаболното и анти-катаболното състояние на Вашето тяло. По-важното е, че чрез този съвременен продукт Вие получавате уникална възможност да увеличите мускулния Ви растеж. Също така този артикул Ви осигурява качествено възстановяване след интензивна тренировка. Прахообразната му формула е създадена така, че глутаминът в Glutamine SR е транспортиран през стомаха Ви невредим и след това се доставя в мускулите Ви, за да започне да действа.

Специалната технология на този артикул може и още нещо. Чрез нея Glutamine SR увеличава своята био-наличност и използването на глутамин, като за целта се осъществява контролирано снабдяване на мускулите Ви в рамките на 12 часа. Това е нещо наистина невероятно и е свързано с неповторим анаболизъм и предотвратяване на разграждане на мускулните Ви влакна.

Защо глутамин? Науката е доказала, че 60% от мускулите Ви съдържат тази аминокиселина. Тя е важна за тяхната работа и здраве. Данните са следните: 90% от усвоения глутамин се изчерпват за 1 час, след което мускулите Ви преминават в катаболно състояние и влакната им биха могли да започнат да се разграждат. Това се предизвиква от усилена тренировъчна дейност и така се достига до дефицит на това вещество в тялото Ви. Вие бихте могли да го синтезирате, но стресовата ситуация, каквато е именно тежката тренировъчна дейност,предизвиква използването му в много по-големи количества, отколкото бихте могли да произведете. Но това не е всичко. Имунната Ви система и стомашно-чревният Ви тракт се нуждаят от глутамин, за да работят правилно и дефицитът от него може да предизвика нездравословни последици.

Но всичко това следва да бъде избегнато посредством уникалната формула на Glutamine SR. Чрез нея мускулите и здравето Ви биха могли да бъдат предпазени, като същевременно получавате мощен мускулен растеж. Glutamine SR въвежда нови стандарти сред продуктите с глутаминово съдържание на прах. Този артикул е възможно най-биологично ефективният и най-мощният, който бихте могли да намерите на пазара за спортни добавки в момента. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър