Цена: 127.00 лв.
Марка: MHP
Код на продукта: MHP T-Bomb 168 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 168 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

MHP T-Bomb

T-Bomb е продуктът, който максимизира възможно най-ефикасно тестостерона в тялото Ви. Той е проектиран така, че да подсили и оптимизира производството на този важен хормон при мъжете и така да се увеличи тяхната им производителност и сила. Този артикул съдържа патентован пет-фазен мъжки хормонален оптимизационен комплекс. Това е именно Optimone-5™, благодарение на който T-Bomb получава възможността да влияе на производството на тестостерон.

В този комплекс са включени следните вещества: екстракт от Tribulus Terrestris; екстракт от червена детелина; кризин; корен кудзу; дииндолиметан; екстракт от Avena Sativa; цинк; екстракт от Pygeum Africanum; листа от коприва; бета ситостерол; екстракт от сау палмето; патентованото вещество Bioperine ®; ленено масло; глицин; аргинин; магнезиев оксид; дикалиев фосфат; ябълчена киселина; метионин; кордицепс и NADH.

T-Bomb разчита на тези вещества не само, за да увеличи производството на тестостерон. Те позволяват на продукта да подкрепи сигнала на хормоналните рецептори в тялото Ви. Друга важна тяхна функция е свързана с помощ посредством подкрепа за по-здравословен естрогенен баланс за Вашия организъм. Самият комплекс в T-Bomb е разделен на 2 части. Първата има за цел да увеличи естественото синтезиране на тестостерон в тялото Ви.

Втората е свързана с подобряване работата на хормоналните Ви рецептори. По този начин T-Bomb промотира ефектите от наличието на по-големи количества от тестостерон в тялото Ви. Действието на продукта е толкова мощно, че то подтиска превръщането на този хормон в естроген и така се блокират естрогенните Ви рецептори. Това само по себе си е свързано с намаляване на глобулина, който обединява сексуалния Ви хормон и същевременно намалява производството на дихидротестостерон.

T-Bomb е предназначен за мъже, които желаят да получат максимално повече сила, мощ, здраве и тренировъчна активност. Не е за подценяване възможността на този артикул да подобри и Вашата сексуална дейност, като това може единствено да се отрази благоприятно на интимния Ви живот. T-Bomb е Вашият доверен приятел. Изберете го още сега и бъдете готови да хвърлите „бомбата”, която този продукт представлява! 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър