Цена: 95.00 лв.
Марка: MHP
Код на продукта: MHP Up your mass 2270 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 270 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

MHP Up your mass

Up your mass е продукт, който е предназначен да подкрепи драматично мускулния Ви растеж и да увеличи мускулната Ви маса и сила. Неговата формула Ви снабдява с най-напредналите научно и технологично съставки за постигане на споменатите цели. Изследванията за създаването на този неповторим продукт са продължили повече от 10 години, но крайният резултат е определено зашеметяващ.

Продуктът е богат на различни витамини, както и на калций. По този начин Up your mass съдейства за подкрепа на здравето Ви, както и за по-голяма костна и ставна издръжливост. Отделно продуктът получава и антиоксидантни свойства, а конкретно витамин C в него му осигурява възможност да подпомогне имунната Ви система. Фосфорът в Up your mass е полезен за мозъчната Ви дейност. Отделно във формулата му има наличие и на желязо, пантотенова киселина, биотин и други вещества.

Up your mass основно разчита на въглехидратния микс MASS Load™ (ечемик, овес, овесени влакна) и матрицата за продължително освобождаване на протеин PROBOLIC ® (соев протеин изолат, калциев казеинат, суроватъчен протеин концентрат, левцин, изолевцин, валин, шафраново масло, дикалиев фосфат, моно и ди-глицериди, натриев казеинат, лецитин и други вещества).

Така Up your mass получава възможността да Ви бъде от изключително голяма полза за по-голям и по-качествен мускулен растеж и увеличаване на мускулната Ви маса и най-вече на Вашата сила. Всеки ден приемът на този продукт Ви снабдява с 124 000 милиграма от 18-те най-анаболни аминокиселини. Същевременно Up your mass подсигурява увеличаване на исулиновата реакция на тялото Ви и това е с цел максимален мускулен растеж.

Протеините в този артикул са обединени във възможно най-напредналата матрица, която съществува. Така Вие получавате бързи, бавни и средноусвоими техни представители, за по-голяма и по-дълготрайна ефективност. Наличието на редица важни аминокиселини, най-вече BCAA групата позволяват на Up your mass да подейства анти-катаболно и изключително анаболно. По-важното е, че посредством този артикул Вие увеличавате енергията и мускулния Ви метаболизъм, а в същото време заздравявате мускулната и скелетната Ви тъкани, както и печелите мощен хранителен баланс. Продуктът е снабден и с липиден комплекс за увеличаване на Вашата производителност и за възможно подобряване на цялостното Ви здраве. Up your mass е правилният избор за Вас!

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър