Цена: 49.00 лв.
Марка: MHP
Код на продукта: MHP Xpel 80 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 80 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

MHP Xpel

Xpel е екстремната формула за Вашите мускули! Това е един изключително мощен билков диуретик, който играе важна роля, като подпомага Вашето тяло да елиминира наличието на излишна подкожна вода, тоест да предотврати излишното ѝ задържане. Формулата на Xpel е ботаническа, тоест снабдява тялото Ви с правилния електролитен баланс, от който то се нуждае.

Този продукт е обогатен с витамин B6, магнезий, калций и калий. Същевременно в него е включен специалният билков диуретичен микс Xeritone-PSD™, който съдържа: листа от бучу, uva ursi, коренище couchgrass, корен от хидрангеа и други активни съставки. Xpel е снабден и с електролитен микс, в който са включени: калциев карбонат; калиев цитрат; калциев глюконат и магнезиев оксид. Последните активни съставки в неповторимата формула на продукта са екстракт от зелен чай и семе от гуарана.

Xpel използва електролитния си микс и за да Ви помогне да поддържате мускулната Ви производителност в норма, както и да получите мускулно запълване. Премахването на вода от подкожието Ви става бързо, лесно и ефикасно. По-важното е, че формулата на Xpel е създадена така, че това да стане напълно безопасно за Вашето здраве. Активните съставки на продукта действат моментално, след като са усвоени и така ненужната подкожна вода изчезва.

Електролитите в Xpel се намесват, когато тя е премахната и така мускулите Ви се обогатяват с тези съставки и по този начин следва да бъдат избегнати мускулните наранявания и загубата на сила. Дори бихте могли да получите точно обратното – увеличаването ѝ. Научните факти са категорични, че по всяко време Вие носите около литра излишна подкожна вода. С тази формула можете да я премахнете изключително ефикасно.

Xpel е предназначен главно за жени, които искат да загубят още няколко килограма от фигурата си. Чрез мощната билкова формула, представителките на женския пол биха могли да постигнат това. Поддържайте нормален флуиден баланс и премахнете подкожната вода чрез Xpel. Външният Ви вид може да бъде подобрен посредством активните съставки на този невероятно мощен продукт. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър