Подредба:
Покажи:
Molecular Nutrition X-Factor Advanced 100 дражета
X-Factor Advanced X-Factor Advanced е продукт за невероятно и качествено увеличаване на мускулната Ви маса и сила. Това е завръщането на легендарното средство за увеличен анаболизъм. Новата формула е по-добра и по-ефикасна, от когато
135.00 лв.
Molecular Nutrition

 

Molecular Nutrition

Molecular Nutrition е основана през 2001 година. Научните изследвания са се превърнали в ежедневие за тази компания. Така се създават продукти, които са клинично валидирани и същевременно невероятно иновативни. Спортните добавки на Molecular Nutrition са от последно поколение и са защитени от няколко американски патента.

Всичко това се прави с целта Вие да получите най-качественото и най-ефикасното от света на спортното хранене. Сред продуктите на Molecular Nutrition са някои от най-мощните ергогенни средства, които са създавани някога. Тази компания няма за цел да пуска на пазара вече създадени хранителни продукти, а точно обратното – снабдяване с нови и вълнуващи технологии, които да Ви предоставят истинска стойност в дългосрочен план.

Molecular Nutrition използва независими университети, за да тестват клинично своите артикули. Така се проверява ефикасността на всеки един от тях, както и неговото качество. Крайната оценка определя дали тази добавка да се появи на пазара или не. В крайна сметка всички продукти, които са преминали това сито са с доказано високо качество и са напълно в състояние да отговорят на Вашите тренировъчни нужди.

Репутацията на Molecular Nutrition е наистина безупречна. Можете да откриете информация за техните продукти в редица престижни издания за спорт и спортна медицина. Също така университетите излизат със становище за проведените тестове и позволяват да получите допълнителна информация за продуктите. Всеки артикул е лицензиран и това е просто една от причините Molecular Nutrition да се гордеят с това, което постигат.

Тази компания винаги мисли за бъдещо развитие. Всяка една възможност се използва на 100% и това води до ефективна иновативна политика. Molecular Nutrition не крият, че отделят огромна част от своите приходи за научноизследователска и развойна дейност. Така продуктите на компанията са винаги в крак с технологиите и винаги предлагат възможно най-доброто, което науката познава. 

Показани са от 1 до 1 от общо 1 (1 страници)