Цена: 135.00 лв.
Марка: Molecular Nutrition
Код на продукта: Molecular Nutrition X-Factor Advanced 100 дражета
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

X-Factor Advanced

X-Factor Advanced е продукт за невероятно и качествено увеличаване на мускулната Ви маса и сила. Това е завръщането на легендарното средство за увеличен анаболизъм. Новата формула е по-добра и по-ефикасна, от когато и да е било преди това. Този продукт е това, от което се нуждаете за да постигнете най-качествените и най-дълготрайни резултати в процеса на трениране.

X-Factor Advanced е снабден с изключително ефикасни съставки. В него има витамин C и витамин Е. Освен това Molecular Nutrition X-Factor Advanced разполага с магнезий, калий и селен. Но истинската мощ на този артикул се крие в анаболната му формула, която съдържа ARASYNTM. Това е 40% арахидонова киселина в патентован вид, комбинирана с естествен източник на изключително чисти Омега-3 мастни киселини, както и други съставки.

X-Factor Advanced извлича от арахидоновата киселина Омега-6 есенциални мастни киселини. Така те могат да бъдат съхранени във Вашите мускулни клетки и следва да бъдат освободени, когато мускулите Ви са стимулирани да извършват интензивни упражнения като част от Вашия тренировъчен режим. По този начин X-Factor Advanced може да подейства като основен регулатор на синтеза на мускулен протеин във Вашето тяло. Освен това този невероятен продукт би могъл да увеличи чувствителността към основните анаболни хормони, а именно – хормон на растежа; инсулин; тестостерон и IGF-1 (инсулино-подобен растежен фактор 1).

X-Factor Advanced така подпомага увеличаването на Вашите мускули и създава мощен анаболен ефект. По този начин мускулната Ви маса следва да нарасне много бързо и ефикасно и същевременно с това бихте могли да изгубите излишни мазнини, вследствие на увеличената липолиза, която X-Factor Advanced е в състояние да Ви осигури. Арахидоновата киселина в продукта е научно тествана и е напълно безопасна като вещество.

Всеки милиграм от нея е подкрепен и подсилен, чрез действието на останалите ключови съставки в X-Factor Advanced. Именно това е в есенцията на новата формула на продукта. Така с всяка доза Вие получавате много по-голяма ефективност и респективно това води до много по-мощно увеличаване на мускулната Ви маса, сила, здравина и издръжливост в сравнение с предишния вид на формулата. Изберете X-Factor Advanced и усетете мощта му!

Дозировка и начин на приложение : Максимум 4 дражета на ден с храната. Приемайте в продължение на 50 дни, след това направете почивка от 50 дни преди да повторите цикъла отново.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър