Цена: 78.00 лв.
Марка: Muscle Meds
Код на продукта: MuscleMeds Amino Decanate 360 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 360 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Аминокиселините  изграждат всички  на белтъчини вашето  тяло и  вземат   изключително активно участие в   развитието на мускулите Ви. Аминокиселините спомагат за ефективното възстановяване на вашите  мускулните тъкани и участват също, в растежа и развитието на мускулатурата. Ето защо, техният недостиг въздейства пагубно върху натрупаните мускули. Musclemeds amino decanate Ви доставя 5 грама чисти ВСАА аминокиселини, в съотношение 10:1:1 и 5 грама глутамин в доза. Освен това, amino decanate притежава революционното технология за усвояване Deca Drive.

Аминокиселинна формула аmino Decanate е революционен и иновативен продукт. Тя е разработена, специално за постигане на максимален анаболен ефект. Също така,аmino Decanate  свежда до минимум опасността от възникване на  аминокиселинен дефицит и  последващите го катаболитни процеси. Редица модерни, съвременни изследвания доказват, че не само аминокиселините с разклонена верига (ВСАА) и глутаминът  са жизненоважни за мускулния растеж,  но също така и  още 15 аминокиселини, наречени критично аминокиселинно ядро.  Когато някоя от тези аминокиселини  се изразходи, мускулният разтеж спира, а заедно с него намалява и вашата тренировъчна производителност. Това явление се нарича’’ ограничаващ аминокиселинен фактор’’. Всяка доза от аmino Decanate, ще Ви достави  всичките 19 критични аминокиселини. Благодарение на тях, вашата тренировка ще е на високо ниво, мускулният Ви растеж ще е максимален, а възстановяването ви ще е бързо и ефективно.

Amino Decanate регулира нормалното протичане на  цикъла на лимонената киселина в организма .Този цикъл е важен енергетичен процес, протичащ в митохондриите на клетките. При интензивните Ви тренировки цикълът на лимонената киселина се ускорява значително. По този начин, се произвежда и доставя допълнителен прилив от енергия на мускулите, за да може да се поддържа физическата активност. По тази причина, интензивното  физическо натоварване увеличава необходимостта  от 19-те критични аминокиселини, участващи в осъществяването на цикъла на лимонената киселина. 

Начин на употреба: Една доза от amino decanate   се разтваря в течност по ваш избор. Приема се по време и след тренировка.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър