Цена: 40.00 лв.
Марка: Muscle Meds
Код на продукта: MuscleMeds Creatine Decanate 300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Musclemeds creatine decanate е креатинов продукт, който ще Ви осигури екстремен прилив на енергия, ще намали мускулната умора, ще повиши вашата издържливост и ще ви помогне да изградите чиста мускулна маса. Сreatine decanate Ви доставя пречистен до съвършенство, микронизиран  креатн монохидрат. Също така, Сreatine decanate притежава специална Deca Drive  технология.Тази революционна и иновативна технология, ви гарнтира пълноценно усвояване на креатина  и оптимална  интензивност и ефективност на анаболните процеси. Това ще Ви осигури повече  мускулна маса, повече мускулна сила, намалена болезненост и умора, както и ефекнивно протичане на възстановителните процеси.

Формулата на Creatine Decanate съдържа PEG комплекс, който улеснява  значително усвояването на веществата през храносмилателния тракт. PEG също така, взема активно участие  в асимилирането  и усвояването на аминокиселините, като начинът му на действие прави възможно усвояването на по-големи количества от нормалния капацитет на тялото.

Creatine Decanate Ви  гарантира пълноценен прием на креатин, който ще Ви зареди с експлозивна сила. Това ще повиши значително вашата мощ и сила, което ще Ви позволи да правите по-дълги и тежки тренировки. Това е така, защото креатина участва в синтезирането на АТФ  от мускулите Ви. А именно АТФ увеличава мускулната производителност. Това ще спомогне  да постигнете  максимално чиста и качествена мускулна тъкан. Формулата на Creatine Decanate  не води до задържане на вода, и затова   не е нужно да се приема с високи дози захари. Не съществува необходимодт,  да правите зареждаща фаза. Освен това, уникалната   формула за усвояване Ви гарантира, че няма да имате проблеми със стомаха.

Сreatine decanate  е предназначен за всеки, желаещ да изведе своята тренировка на по – високо ниво. Независимо дали сте мъж или жена, всеки може да се възползва от действието на тази уникална формула. Сreatine decanate помага за увеличаване на чистата мускулна маса, за подобряване производителността на тренировката, за увеличаване на силата и издържливостта.

 Начин на употреба: Една доза от Сreatine decanate се смесва с 250-300 милилитра вода или сок, и се приема 1-2 пъти дневно.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър