Цена: 62.00 лв.
Марка: Muscle Meds
Код на продукта: MuscleMeds Glutamine Decanate 300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Musclemeds glutamine decanate е хранителна добавка, създадена в помощ на хората подложени на интензивно физическо натоварване, особено за спортисти, както и за възстановяване след продължителни натоварвания за издръжливост. Glutamine decanate ще Ви осигури професионално подсилен, микронизиран L – глутамин, който ще увеличи протеиновия синтез в тялото Ви, ще ускори маскалното възстановяване и ще Ви помогне да постигнете мускулен растеж.

Глутаминът, неслучайно се нарича ‘’кралят на аминокиселините ‘’. Това е така, защото той е най – разпространената аминокиселина в тялото. Глутаминът е основният преносител на водород за мускулните клетки. Глутаминът стимулира производството на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм. Глутаминът съставлява повече от половината от съдържанието на аминокиселини в мускула. Тъй като мускулът  изгаря аминокиселините си, а нивото на глутамина спада след тренировка. Когато изгуби глутамина си, мускулната клетка губи вода и бързо се дехидратира. Това води до катаболно състояние на мускула, което е крайно неприятно за всеки бодибилдър.

Изследванията показват,  че след тежка тренировка нивото на глутамин в тялото спада до 50%. Ето защо е необходим допълнителният прием на глутамин чрез glutamine decanate  -  той спомага и за възстановяването на мускулния гликоген (като се превръща лесно в глюкоза, без да се повишава нивото на кръвната захар и на инсулина), стимулира  синтезата на белтъчини и увеличава нивата на някои важни хормони, засилващи мускулния растеж .

Glutamine decanate  е продукт, който ще помогне за ефективното възстановяване на мускулатурата след интензивна тренировка, като заедно с това ще предотврати катаболните състояния на мускула. Заедно с изграждането на мускулатурата , glutamine decanate   ще подсили имунната система, благодарение на което Вие ще постигате лесно вашите цели.

Начин на употреба: Една доза от 5 грама се смесва с 250-300 милилитра вода или сок. Приема се 1-2 пъти на ден-преди и/или тренировка, сутрин и/или вечер преди лягане.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър