Подредба:
Покажи:
MusclePharm  Creatine 300 гр
Креатиновите добавки са неизменна част от хранителният режим на всеки бодибилдър. Това е така, защото интензивните тренировки изискват огромни количества енергия, а креатинът може да я осигури. Замислете се обаче, доколко ефективен е кре
54.00 лв.
MusclePharm  Assault 736 гр
Търсите ли чист и ефективен продукт, който да Ви помогне да останете енергични, фокусирани и силни през цялата тренировка? Ако търсите, значи е време да се запознаете с Muscle Pharm Assault – мощен предтренировъчен продукт, за главозамай
100.00 лв.
MusclePharm  Combat 1818 гр
Колкото и упорито да тренирате и какъвто и хранителен режим да спазвате, за да постигнете качествен мускулен растеж Ви е необходим качествен протеин. Затова Ви представяме MusclePharm Combat  - най – модерната и напреднала протеинов
135.00 лв.
MusclePharm

 

MusclePharm

MusclePharm е компанията, която не цели просто печалби от продажба на качествена продукция. Това е екип от хора, които живеят с мисълта за фитнес. MusclePharm приемат изцяло начина на живот на атлетите. Мисията на тази компания е кратка, точна и ясна. MusclePharm е създадена, за да разработи и снабди пазара най-напредналите научно и най-безопасните хранителни и спортни продукти, които въобще могат да съществуват. Смисълът на всеки неин продукт е той да подобри атлетичното представяне на закупилия го потребител. Но освен това MusclePharm наблягат и на силата и цялостното лично здраве на своите клиенти.

Няма да откриете продукт с тази надеждна марка, който да е създаден с цели различни от горепосочените. Освен това MusclePharm Ви гарантират, че няма да намерите забранени вещества в техните формули. Философията на компанията е, че всеки продукт трябва да съдържа активни вещества, които екипът ѝ би използвал лично за персонални тренировки и за които вярва, че със сигурност ще донесат ефективни ползи и резултати.

Отборът на MusclePharm са бивши професионални атлети. Те знаят какви са Вашите нужди и желаят да ги задоволят по един изключително ефикасен начин. В техните тренировъчни дни те не са желали да използват добавки, които са прекомерно рекламирани, с прекалено много фалшиви обещания и никаква резултатност при приема им. Ето защо е стартирана MusclePharm. С нейните продукти няма риск от неспазване на обещания.

Редицата тестове, които MusclePharm провеждат са ежедневни. За тях има специален екип от изключително способни млади учени, които се стремят да създадат такива формули, които да са наистина ефективни. Отборът професионални атлети им съдейства и с тяхна помощ те разбират, кога и как точно дадена добавка може да бъде усъвършенствана допълнително, за да може ползите от нея да нараснат още повече.

Гаранция за качество. Това е което може да се каже за всеки продукт на MusclePharm. Изберете най-подходящите артикули за Вас от широката гама на компанията. Включете ги в тренировъчния Ви живот и очаквайте скоро мощните резултати. Време е да заредите атлета във Вас с гориво и да го пуснете да действа. MusclePharm е тук, за да Ви помогне за това начинание.  

 

Показани са от 1 до 3 от общо 3 (1 страници)