Цена: 54.00 лв.
Марка: MusclePharm
Код на продукта: MusclePharm Creatine 300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Креатиновите добавки са неизменна част от хранителният режим на всеки бодибилдър. Това е така, защото интензивните тренировки изискват огромни количества енергия, а креатинът може да я осигури. Замислете се обаче, доколко ефективен е креатиновият суплемент който използвате?A Ние Ви предлагаме революционна креатинова добавка, която ще Ви даде експлозивна сила и мощ, и главозамайващи резултати.

Заподнайте се с MusclePharm Creatine -  уникална креатинова матрица, която ще Ви осигури 5 различни вида креатин:  креатин монохидрат, креатин алфа-амино-н-бутират, дикреатин малат, креатин-магнезиев хелат и Con-Cret Creatine HCL (100% концентриран креатин). Тази патентована комбинация, Ви дава 5 напълно разтворими креатинови разновидности. Тялото Ви ще ги усвои лесно и Вие ще изпитате неземната сила на енергията, изпълваща всяка фибра от тялото Ви.  Освен това, Creatine съдържа съставката Cinnulin, която ще ускори асимилацията на продукта. Така, всичките 5 вида креатин ще достигнат директно до вашите мускули.

 

Нека разгледаме ползите, които всеки от петте вида креатин ще Ви осигурят. На първо място е креатин монохидрата. Точно той  е горивото, което мускулите  Ви ще използват, за да синтезират АТФ. Именно АТФ оптимизира производителността на мускулите Ви и е изключително важен за повечето нуждаещи се от енергия процеси в тялото. Така, креатин монохидрат ще увеличи вашата издържливост и ще съдейства за по – бързото изграждане на вашите мускули.

Креатин алфа-амино-н-бутират  ще Ви осигури постоянна  защита срещу катаболните процеси, възникващи след тренировка; ще повиши  синтеза на протеините във вашето тяло; ще намали разкъсването на мускулните Ви тъкани, вследствие на интензивните Ви тренировки. Креатин-магнезиев хелат  ще подобри задържането на креатина и усвояването му от  вашите мускули; освен креатин, той  ще Ви осигури и магнезии, необходими  за синтеза на AТФ, като по този начин  ще ускори  натрупването на чиста мускулна маса.

 Дикреатин малат , всъщност е високо разтворима креатинова сол. Той ще увеличи креатиновата бионаличност в тялото Ви  и производството на АТФ; ще неутрализира  натрупването на млечна киселина в мускулите Ви, което ще Ви спести неприятните мускулни болки; ще спомогне за увеличаването на мускулния Ви обем и сила. Con-Cret  Creatine HCL ще Ви спести страничните ефекти като подуване и проблеми със стомаха, тъй като е абсолютно чист, без никакви стимуланти или подсладители.

Начин на употреба :Смесете  3 мерителни лъжици ( общо 5 грама)от Creatine,  с 200- 250 милилитра вода, сок или вашата любима енергийна напитка. 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър