Цена: 165.00 лв.
Марка: MuscleTech
Код на продукта: MuscleTech Aplodan 111 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 111 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Всеки активно спортуващ бодибилдър има една единствена цел – да постигне максимален мускулен растеж. Това безспорно се постига с упорити тренировки. Понякога обаче, процеса на мускулно изграждане бива възпрепятстван. Причината за това могат да бъдат неактивираните мускулни влакна.

Muscletech Aplodan представлява клинично тестван активатор на мускулните влакна. Този хранителен продукт се смята за революция в бодибилдинг технологията. Действието на Muscletech Aplodan е насочено към определени сложни мускулни влакна, като стимулира и активира техния растеж. По този начин, Aplodan не само ще увеличи вашата чиста мускулна маса, но и ще повиши значително мускулната издържливост и мощ.

Как всъщност действа Aplodan ?

Aplodan  използва специална фолмула за освобождаване на своите съставки в организма. След като приемете Aplodan  ,неговите съставки попадат бързо в кръвният поток и започват да оказват въздействие върху скелетните мускулни влакна. След това, съставките на Aplodan  се разпростират във вашите мускулно скелетни мембрани, а след това влизат в самите мускулни влакна. Сега, Aplodan започва да работи, като първо стимулира повишаването на енергията в мускулните влакна, а от там повишава издържливостта на мускулите.  Следва активиране на растежа на мускулните влакна, което Вие ще усетите още след първия прием на Aplodan.

 Начин на употреба: Първа седмица: Приемат се по  2 хапчета Aplodan, 3 пъти дневно. Първия прием е сутрин, втория преди тренировка и третия вечер. Когато не тренирате, втория прием да бъде по обяд.От втората седмица нататък: Приема се 1 хапче Aplodan, 3 пъти дневно. Първия прием е сутрин, втория преди тренировка и третия вечер. Когато не тренирате, втория прием да бъде по обяд.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър