Цена: 110.00 лв.
Марка: MuscleTech
Код на продукта: MuscleTech Creakic Hardcore 180 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 180 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Muscletech creakic е научно усъвършенстван продукт, който представлява истинска революция сред креатиновите продукти на пазара. Има една единствена истина – колкото и креатинови продукти да приемате, единственото което ще увеличите е вашата неудовлетвореност от поредния продукт, даващ единствено празни обещания. С Сreakic това няма да се случи. Той ще Ви даде експлозивна сила и мощ, и главозамайващи резултати. Сreakic е най – добрият креатинов продукт, и сега ще Ви докажем това.

Сreakic е първият креатинов продукт на пазара, който може и е създаден, за да Ви помогне да решите един много сериозен проблем, пречещ за ефективното натрупване на мускулна маса. Това са свободните химично активни кислородни радикали (ROS). Те представляват токсични отпадъци, намиращи се във Вашето тяло, които са резултат от различни процеси. След вашата интензивна тренировка, нивото на  ROS значително се увеличава. В резултат на това, Вие може да изгубите част от мускулите, постгнати с пот и упорит труд. Сreakic неутрализира тези вредни съединения. По този начин създава условия, за пълното усвояване на креатина от вашите мускули, а следователно за максимален мускулен растеж.

Уникалната формула на Сreakic  съдържа прецизно изчислени количества от най – изследваните форми на креатина - креатин монохидрат, N- (омега) фосфокреатин и алфа-кетоглутарат креатин пируват. Сreakic има също така, оптимизирана транспортна система. Благодарение на нея, Вие ще получите максималното от вашия креатин, а именно бързи и видими резултати в мускулния растеж и оптимална мускулна сила, нямаща равна на себе си.

Проведени са редица изследвания и тестове на Сreakic. Резултатите са наистина впечетляващо. Доказано е, че приемът на  Сreakic може да увеличи количеството на мускулните протеини с 58% , за 12 седмици, при спазване на тренировъчен режим.! Трябва да се вземе под внимание, че в това изследване са участвали нетренирани доброволци. Същото изследване доказва, че Сreakic може да увеличи чистата мускулна маса цели 4 пъти, а мускулната сила и мощ с 18,6% ! Това са резултати,които не бихте могли да постигнете с никой друг креатинов суплемент. Доверете се на Сreakic и дори няма да помислите да го смените с друг.

Начин на употреба : В тренировъчни дни – приемайте една доза (3 капсули) след събуждане от сън сутрин и още една доза непосредствено след тренировка. 
В нетренировъчни дни – приемайте една доза (3 капсули) след събуждане сутринта и още една доза по-късно през деня. 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър