Цена: 145.00 лв.
Марка: MuscleTech
Код на продукта: MuscleTech CryoTEST 168 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 168 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Muscletech Cryotest  е хранителна добавка от групата на тестостерон – бустерите. Главната цел на този продукт е, увеличаването на  нивото на  тестостерон в организма. Cryotest    е предназначен за всеки, желаещ да изгради по – мощни мускули , да намали значително мускулния разпад, като осигури максимално ефективно мускулно възстановяване.  Cryotest  постига всичко това, чрез увеличаване нивото на тестостерона .

Всеки бодибилдър знае какво може да направи тестостеронът! Тестостеронът е известен като анаболен хормон, от който зависи растежа на мускулите. Повечето от активно спортуващите знаят, че повишеното ниво на тестостерона води до повишаване на силата и мускулния растеж, като стимулира натрупването на чиста мускулна маса. Този хормон отговаря за натрупването на мускулна маса. Ето защо, увеличаването на неговото ниво, гарантира подобряването на физиката. 

Cryotest  eсъздаден с една единствена цел -  да повиши тестостероновия приток и тестостероновото усвояване, като по този начин създава идеалната анаболна среда за умопомрачителен  мускулен растеж. Cryotest  насочва тестостерона директно към мускулните клетки, с което гарантира неговото ефективно усвояване.

Какво може да очаквате от приема на Cryotest? Като начало, Cryotest ще повиши нивата на тестостерон в организма Ви максимално; В резултат на повишения тестостерон Cryotest  ще увеличи значително вашата мускулна сила, а от там и вашите спортни постижения; Cryotest ще Ви поможне да изградите чиста мускулна маса, като едновременно с това, ще стимулира изгарянето на излишните телесни мазнини; Не на последно място, Cryotest  ще намали нежелания DHT, който причинява редица проблеми за здравето.

Начин на употреба:  Приема се  доза от 4капс - сутрин веднага след събуждане. Когато тренирате, вземете  още една доза преди тренировката. Когато не тренирате, втората доза може да се вземете по всяко време на деня .а прием: 1.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър