Цена: 148.00 лв.
Марка: MuscleTech
Код на продукта: MuscleTech Gakic Pro Series 128 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 128 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Muscletech Gakic Pro e най – иновативният и революционен предтренировъчен бустер на пазара. Gakic Pro няма друг, подобен на него продукт, от категорията на предтренировъчните добавки. Какво прави Gakic Pro  толкова уникален? Това са продължилите 8 години, търпеливи проучвания и тестове.

Gakic Pro е предназначен, за  да помогне  тялото Ви, да се пребори  с метаболитната  умора. По този начин Gakic Pro предотвратява претоварването, и Ви помага да направите тренировката си, значително по – производителна. Gakic Pro е произведен  с технологията Nanomolecular Hyperdispersion , и използва ключови съставки в подкрепа на мускулната  сила и мощ.

Gakic Pro използва в състава си, патентованото съединение glycine-l-arginine-alpha-ketoisocaproic киселина.Тази съставка е подлагана на редица тестове и изследвания, които демонстрират невероятни резултати.  Реално проведен клиничен тест, изследващ 13 индивида по време на тренировъчен процес, показва увеличаване на работоспособността на мускулатурата с 10.5% при първите 15 минути от тренировката. В рамките на същото проучване, този ключов компонент – Gakic, доказано намалява умората, и повишава мускулната сила с 28% повече.

Как Gakic постига тези уникални резултати? Чрез неговото специално свойство, да премахва амоняка и другите токсини от мускулите Ви. Тези вредни съединения се включват в метаболизма Ви и започват да работят против вас – предизвикват мускулна умора, като по този начин правят вашата тренировка по – малко ефективна и производителна. Gakic Pro е разработен така, че да неутрализира тези токсини и амоняка и да Ви помогне да постигнете наистина зашеметяващи резултати в залата. Това е вярната посока към изграждането на мускулна маса.

Начин на употреба: Първоначално се приемат по 4 капсули при първия ви прием, 30 до 45 минути преди тренировка; Вземете една пълна доза (8 капсули) 30-45 минути преди следващата си тренировка. Пийте поне по 10 чаши с 230 мл. вода дневно, докато вземате продукта, за поддържането на нормално общо здравословно състояние.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър