Цена: 85.00 лв.
Марка: MuscleTech
Код на продукта: MuscleTech MyoBuild 328 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 328 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Много често, бодибилдърите наблягат само на добавките, които изграждат мускулите. След една тежка тренировка обаче, вашите постигнати с усилия мускули, са изложени на опасност. Мускулните загуби по време на почивка, са често срещано явление. Ето защо, Вие имате нужда от Muscletech Myobuild. Myobuild е следтренировъчна хранителна добавка, специално създадена, за да възстанови и поддържа вашите мускули, дори след най – тежката тренировка.

Доста подобни продукти, биха Ви обещали резултати, основаващи се на малко тестване и проучване и на недостатъчно количество от ключовите им съставки. Myobuild няма да Ви подведе. Този продукт ще ви даде единствено най – висококачествените съставки, достатъчно тествани и с доказани резултати. Всички тези съставки, са прецизно и клинично дозирани и подбрани, за да осигурят на мускулите Ви максимална грижа.

Myobuild ще Ви зареди с 2000 милиграма Л – карнитин. Той ще помогне на мускулната Ви тъкан след тренировка, като я ремонтира и  възстанови. Това не е просто обещание. Това е едно многократно изследвано свойство на Л – карнитина, което доказано ще намали увреждането на вашите мускули. Във формулата на Myobuild, има прецизно измерена доза от мощния природен адаптоген Златен корен. Тази съставка ще помогне за вашата физическа и психическа устойчивост, при стреса от една интензивна тренировка.

Освен възстановяване, Myobuild ще осигури на вашите мускули сила и мощ. Това е възможно, благодарение на креатин хидрохлорид, който е включен в състава на Myobuild. Креатина, ще зареди мускулите Ви с енергия и сила, защото това е неговото основно свойство – да доставя енергия на клетките. За значителното  подобряване на вашата мускулна издържливост, важна роля ще изиграе беатина, който е добавен в прецизна 2500 милиграмова доза.

Богатата формула на Myobuild, съдържа също така, 5300 милиграма глутамин и ВСАА аминокиселини. Това перфектно съотношение между тези наистина важни аминокиселини, не само ще увеличи нивото на тестостерон в тялото Ви, но и ще намали кортизола, който причинява увреждането на мускулната тъкан по време на тренировка.

Myobuild е уникална  следтренировъчна система, която ще допринесе  за бързото възстановяване на вашите мускули. След интензивна  тренировка, мускулите  Ви е буквално изпитват  глад. Myobuild  съдържа  всички вещества, необходими  на вашите мускули след тренировка, в правилните пропорции. Формулата на Myobuild съдържа най – добрите, научно потвърдени съставки за мускулния растеж и развитие. Най – общо казано, Myobuild  осигурява пълно възстановяване от тренировката, насърчава бързият  мускулен растеж,увеличава обема и силата на мускулите, активира анаболните процеси,инхибира катаболизма,оптимизира  производството на тестостерон,подтиска кортизола.

Начин на употреба: След тренировка смесете 1 мерителна лъжица с  120 мл. студена вода. За максимален ефект можете да смесите 2 мерителни лъжици с 240 мл. студена вода. Не приемайте повече от 2 мерителни лъжици за 24 часа.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър