Цена: 37.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT350
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Natrol 5-HTP Fast Dissolve

5-HTP Fast Dissolve е един продукт, който е разработен изцяло на растителна основа. Основната му съставка представлява 5-HTP, като това е 5 – хидрокситриптофан. Самата същност на това вещество е аминокиселинна. Проведените изследвания над нея са посочили, че тя е пряк предшественик на серотонина. Благодарение на нея продуктът получава възможност да Ви предостави редица ползи.

Сред тях е способността на 5-HTP Fast Dissolve да повиши по естествен начин серотониновите Ви нива. Според учените това означава, че Вие бихте могли да преодолеете по-добре различни депресивни състояния и същевременно да получите подобрение на Вашето настроение. 5-HTP Fast Dissolve е способен да Ви бъде от помощ и в случай на безсъние.

Формулата на този артикул е създадена така, че Вие да можете да я усвоите бързо при приема ѝ. За целта е използвана специална технология. Основната съставка на този артикул в естествени условия би могла да се синтезира от Вашия мозък. Тя се образува от важната аминокиселина триптофан. Веднъж постъпила в мозъка Ви, тази съставка се преобразува в серотонин, който както стана вече ясно е от голяма важност за Вашето здраве.

Това вещество (серотонин) е известно сред научните среди и като хормон на щастието. При нормални обстоятелства то се съдържа предимно в мозъка Ви, както и в червените Ви кръвни телца. Действието му е свързано с предаване на нервни импулси към мозъчните Ви клетки. Посредством възможността си да стимулира неговото производство, 5-HTP Fast Dissolve Ви помага да се преборите с различни по вида си депресии, както и да подобрите Вашето настроение.

Според някои учени 5-HTP Fast Dissolve е достатъчно мощен, за да Ви помогне и в случай на понижено самочувствие, както и при раздразнителност. Възможно е този продукт да окаже благоприятно влияние над либидото Ви и както вече стана ясно да подкрепи спокойния Ви нощен сън. Цялостното предназначение на 5-HTP Fast Dissolve е да се бори против различни нервни разстройства.

 Ако Вие сте човек, който желае да подобри настроението си и да се освободи от неприятното безсъние, то 5-HTP Fast Dissolve е добавката, която би могла да Ви е от изключително голяма полза. Сред другите възможни качества на този артикул са: редуциране на излишния стрес и напрежение; съдействие за понижение на Вашия апетит; способност за намаляване на телесното Ви тегло и други възможни ползи. 5-HTP Fast Dissolve е с невероятен вкус на горски плодове и е под формата на таблетки.

NAT350

Начин на употреба: 1 таблетка два пъти дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър