Цена: 39.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol 5-HTP Time Release 30 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol 5-HTP Time Release

5-HTP Time Release е продукт, който използва силата на веществото 5 – хидрокситриптофан. Това всъщност е неговата основна съставка. Тя представлява аминокиселина, за която се твърди, че играе ролята на предшественик на серотонина в тялото Ви. Формулата на този артикул е разработена на растителна основа и тя може да Ви предложи разнообразни ползи за Вашето здраве.

5-HTP Time Release е проектиран така, че да снабдява организма Ви с основната си съставка бавно и постоянно за определен период от време. Така действието на продукта следва да бъде по-ефикасно за Вас. Благодарение на наличието на 5 – хидрокситриптофан във формулата си, 5-HTP Time Release може да Ви осигури възможност да се преборите с безсънието и да получите желаната почивка през нощта.

Този артикул е в състояние да извърши контрол над Вашия апетит. Тази способност на 5-HTP Time Release го прави подходящ за премахване на ненужно тегло. Същевременно той е способен да Ви помогне в случай на депресии и различни нервни разстройства и кризи. Изследванията показват, че при определени обстоятелства мъжете могат да се възползват от 5-HTP Time Release, за да подпомогнат либидото си.

Основната съставка в продукта спомага за производството на серотонин в мозъка Ви. Това вещество е известно още като хормон на щастието. Посредством влиянието на 5-HTP Time Release за неговото производство, Вие бихте могли да подобрите цялостното Ви настроение и да поддържате един позитивен мироглед. Този продукт може да е идеалното решение за една добра релаксация.

Увеличеното производство на серотонин спомага за контрол над процесите в тялото Ви, които са свързани с емоции, поведение, апетит, мисловна дейност и най-вече сън. 5-HTP Time Release използва своята съвременна формула, за да снабдява тялото Ви продължително с 5 – хидрокситриптофан и така синтезирането на серотонин също получава продължителен характер.

5-HTP Time Release е подходящ за: по-добро настроение; по-ефективна почивка; увеличено спокойствие; управление на апетита Ви; позитивна нагласа и по-качествен сън.

Начин на употреба: 1 таблетка веднъж дневно, заедно с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър