Цена: 25.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT354
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Natrol AcaiBerry Weekend Cleanse

AcaiBerry Weekend Cleanse представлява един продукт, подходящ за почистване на Вашия организъм. Неговата формула е разработена специално, за да можете да постигнете това в рамките на три стъпки. Продуктът съдържа в себе си различни съставки, включени в различните фази на неговото действие. Характерно за него е, че той е изключително удобен за употреба, съпоставен с редица други артикули.

Първата стъпка/фаза от действието на AcaiBerry Weekend Cleanse е кръстена Cleanse now (очисти сега). Характерно за нея е, че тя спомага за минимизирането на чревното Ви подуване, както и на появата на запек. Съдържа в себе си следните съставки:

·      Екстракт от плода акай -  много мощен антиоксидант, който снабдява тялото Ви с: протеини; витамини; омега мастни киселини и минерали. Характерно за тази съставка е, че тя се бори с вредата на свободните радикали над тялото Ви. Способна е да премахне токсините и да изгори излишните мазнини.

·      Psyllium Husk – спомага за по-бързото премахване на отпадъците от Вашето тяло и Ви съдейства при поддържането на стомашно-чревните Ви функции в норма.

·      Senna – leaf – това е отслабително средство, за което се счита, че е особено ефективно при повишаване на перисталтиката на дебелото Ви черво.

Втората стъпка/фаза при действието на AcaiBerry Weekend Cleanse е известна като Detox now (детоксицирай сега). Тук продуктът спомага за намаляването на токсините в тялото Ви и се стреми да подмлади Вашите клетки. Активните съставки за тази стъпка са:

·      Екстракт от бял трън – детоксицира и тонизира тялото Ви, в частност Вашия черен дроб

·      Глухарче – съдейства за постигане на по-чиста кръв и подпомага процеса на обмяна на веществата

·      Джинджифил – счита се, че това е много мощно средство за премахване на токсини. Отделно тази съставка би могла да окаже и анти-микробно действие.

·      Магданоз, репей и черна ряпа – подсилват ефективността на продукта в тази стъпка.

Последната стъпка/фаза на AcaiBerry Weekend Cleanse носи името Replenish now (възстанови сега). Тук формулата на продукта следва да възстанови полезните бактерии в стомашно-чревния Ви тракт, тоест оказва пробиотично действие за тялото Ви. Активната съставка на тази стъпка е една и тя е Lactobacillus Acidophilus. За нея се счита, че осигурява на AcaiBerry Weekend Cleanse възможност за снабдяване на тялото Ви с полезни бактерии, които могат да подобрят чревната Ви екология и да сведат възможността за образуване на канцерогени и вредни микроби до минимум.

AcaiBerry Weekend Cleanse е продукт, благодарение на който бихте могли да прочистите организма Ви по лесен и ефикасен начин. Резултатите от приема  му следва да са изключително бързи за постигане.

Начин на употреба:

·      Стъпка 1 – Приема се в петък и събота или всеки друг двудневен период. Вземете 2 капсули преди лягане с 250 мл вода. Не бива да я консумирате повече от 10 дни, освен ако не е предписано от лекар. Не се препоръчва за деца под 12 години.

·      Стъпка 2 – По 2 капсули веднъж на ден, заедно с храна. Това е желателно да се случва петък, събота и неделя или всеки друг тридневен период.

·      Стъпка 3 – Отново 2 капсули един път дневно с храна, като тук изискването за прием в петък, събота и неделя се запазва. Възможно е това да стане и във всеки друг тридневен период от седмицата. 

NAT354

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър