Цена: 45.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Activin Grape Seed Extract 60 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Natrol Activin Grape Seed Extract

Activin Grape Seed Extract е съвременен продукт, който се причислява към антиоксидантите. Неговата основна съставка е екстрактът от грозде, но тя е подкрепена от калций, както и олигомеропроантоцианидини. Съдържанието на продукта му позволява да помогне на Вашия организъм по различни начини, но основното му действие е свързано с намаляването на вредата, причинена от свободните радикали в тялото Ви.

Основната съставка на Activin Grape Seed Extract е извлечена от семената на червеното грозде. В определени случаи този екстракт може да се получи и от кожата му. Това грозде е същото, от което се произвежда качествено вино. Както е известно тази напитка има редица здравословни свойства. Въпреки това тя е с високо алкохолно съдържание и така би могла да навреди на черния Ви дроб, както и на други Ваши органи, ако се прекалява с употребата ѝ.

Activin Grape Seed Extract от своя страна използва всички възможни положителни качества на своята основна съставка. Именно тя осигурява на продукта неговите антиоксидантни свойства, благодарение на които здравето Ви може да бъде предпазено. Калцият в Activin Grape Seed Extract е полезен при заздравяването на Вашите кости. Този важен минерал не може да бъде синтезиран от тялото Ви и затова е необходимо да го набавите по външен начин. Какъв по-добър такъв от Activin Grape Seed Extract?

Олигомеропроантоцианидините са главните съставки в семената на гроздето. Проведените изследвания над тях показват, че те са богати на флавоноиди. Тяхното наличие увеличава антиоксидантното действие на Activin Grape Seed Extract и така свободните радикали следва да бъдат премахнати. Последните са остатъчни продукти от определени процеси, свързани с Вашия метаболизъм. Счита се, че наличието им предизвиква вреда, особено в случай на хронично заболяване.

Activin Grape Seed Extract е считан от учените за продукт, който би могъл Ви бъде от полза посредством следните му способности:

·      Действа антибактериално и антивирусно

·      Подкрепя организма против алергии

·      Оказва антиоксидантна подкрепа за организма Ви

·      Съдейства при възпаления

·      Подпомага очите Ви

·      Облекчава симптомите на венозна недостатъчност

·      Стимулира профилактиката на сърдечно-съдовата Ви система, особено в случай на нейно заболяване

·      Намалява разрушаването на колагена в тялото Ви и съдейства при регенериране на кожата Ви при процеса на стареенето ѝ

Activin Grape Seed Extract освен това може да подтисне активността на липазата. Тя е ензим, който се намира в тялото Ви и посредством нея Вие усвоявате приетите мазнини. Посредством този продукт Вие бихте могли да намалите този процес и същевременно да предотвратите складирането на мазнини в тялото Ви. Тоест Activin Grape Seed Extract може да бъде от помощ за Вашата фигура.

Начин на употреба: 1 таблетка два пъти дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър