Цена: 21.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Advanced Sleep Melatonin 60 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Natrol Advanced Sleep Melatonin

Advanced Sleep Melatonin съдържа в себе си мелатонин. Това вещество е известно със способността си да регулира цикличните ритми на Вашето тяло. Това е хормон, който в естествени условия следва да бъде синтезиран във Вашата хипофиза, която от своя страна е жлеза, намираща се в мозъка Ви. Пълното наличие на мелатонин в кръвта Ви може да се наблюдава нощно време, докато през деня то трябва да бъде редуцирано.

Снабдявайки Ви с допълнително количество от този хормон, Advanced Sleep Melatonin е способен да Ви съдейства за един по-качествен и по-спокоен нощен сън. Самият продукт представлява една модерна формула, която има мощна технология за подобрено снабдяване на тялото Ви с мелатонин. Именно тя е в основата на възможното подобряване на съня Ви, което е свързано с по-бързо заспиване и по-здравословна негова продължителност, която е съобразена с нормите.

Самият мелатонин в Advanced Sleep Melatonin играе ролята на регулатор на цикъла сън и бодро състояние. Нормалното количество в тялото Ви от него означава снижение на телесната Ви температура, което води до намаляване на нуждата от енергия. В същото време клетките, които не са активни по време на съня Ви започват своята регенерация. Сами разбирате колко е важно да имате достатъчно количество от мелатонин в организма Ви.

При определени обстоятелства неговата наличност може да спадне. Това означава, че синтезът му е нарушен. Крайният резултат би могъл да предизвика безсъние, както и други пречки за един спокоен и нормален сън. Учените са категорични, че липсата на такъв може да бъде силно нездравословна. Възможна е появата на умора, съчетана с липса на концентрация и забавеност на Вашите реакции.

Но Advanced Sleep Melatonin е способен да предотврати това. Неговата уникална система за снабдяване на тялото Ви с мелатонин би могла да Ви осигури възможно най-качествения и спокоен сън, от който организма Ви се нуждае. Освен това този хормон проявява и стабилни антиоксидантни свойства. Всъщност мелатонинът е считан за един от най-мощните антиоксиданти, които са известни на науката.

Действието на този хормон е не само на нивото на клетъчната Ви мембрана. Посредством технологията си Advanced Sleep Melatonin позволява на мелатонина да проникне и в самата клетка. Така вредата от свободните радикали би могла да бъде намалена, дори премахната.

Advanced Sleep Melatonin е подходящ за един по-спокоен сън, съчетан с подкрепа за здравето Ви.

Начин на употреба: 1 таблетка 20 минути преди сън

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър