Цена: 22.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT358
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Alpha Lipoic Acid е продукт, който съдържа в себе си алфа-липоева киселина. Това вещество е известно със своята способност да подпомага енергийния метаболизъм на тялото Ви. То е важен коензим. Наличието му в Alpha Lipoic Acid го превръща в един изключително потентен продукт, благодарение на който можете да получите стабилно антиоксидантно действие за Вашето тяло. 

Този артикул има за цел да се бори със свободните радикали във Вашия организъм. Те са остатъци, вследствие на различни метаболитни процеси. Наличието им би могло да предизвика сериозна вреда над Вашето здраве. Свободните радикали са особено опасни, при наличие на хронично заболяване. Снабдяването на организма Ви с основната съставка на Alpha Lipoic Acid може да Ви предпази от тяхната вреда. Алфа-липоевата киселина спада към групата на мастните киселини. Учените считат, че тя е от витална необходимост за човешкото тяло, защото му помага да произведе повече енергия. Благодарение на това Вие бихте могли да поддържате нормалните жизнени функции на организма Ви в здравословна норма. Alpha Lipoic Acid използва своята формула, за да Ви снабди с достатъчно количество от тази съставка.

Счита се, че този продукт може да подпомогне дейността на редица други антиоксиданти, като например: витамин A, витамин C и витамин Е. Така борбата със свободните радикали следва да бъде увеличена. По този начин Alpha Lipoic Acid Ви съдейства за увеличаване на Вашия имунитет и намалява риска от появата на болести, свързани с естествения процес на стареене. Алфа-липоевата киселина играе и важна роля при трансформацията на наличната в тялото Ви глюкоза, известна още като кръвна захар, в енергия. По този начин Alpha Lipoic Acid подпомага тялото Ви и Ви съдейства при осигуряването на една нормална среда за протичане на телесните Ви процеси, както и за функционирането на телесните Ви системи.

Основната съставка на този артикул има и още една уникална способност. Тя е свързана с възможността ѝ да действа едновременно във водна и мастна среда и това увеличава нейната ефективност в сравнение с други антиоксиданти. Alpha Lipoic Acid би могъл да подкрепи Вашето здраве.

NAT358

Начин на употреба: 1 капсула веднъж дневно, заедно с храна.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър