Цена: 33.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT360
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol B-100 Complex

B-100 Complex представлява мощна формула, която съдържа важните витамини от група B. Всички те са много полезни за Вашето здраве и Ви помагат да го поддържате в норма. Също така тези витамини съдействат за нормалното протичане на телесните Ви процеси. Посредством своята уникална формула B-100 Complex Ви снабдява с основни хранителни вещества.

Този артикул има наличност на патентованата смес UltraGreen. Посредством нея се увеличава ефективността му, както и способността да Ви предостави пълния спектър от B витамините. Важно е те да бъдат приемани допълнително, защото редица стресови ситуации са способни да предизвикат тяхното изчерпване от организма Ви. Съвременният начин на живот е изпълнен с такива ситуации и поради тази причина необходимостта от тези витамини нараства. B-100 Complex е създаден с целта да поддържа тяхната наличност във Вашето тяло.

Какво предлагат всички тези витамини? За да отговорим на този въпрос трябва да разгледаме всички тях поотделно. Нека да започнем с първия. Витамин B1, известен още като тиамин, спомага правилното функциониране на Вашите нервна и мускулна системи. Освен това учените считат, че той може да подпомогне умствените Ви способности.

Витамин B2, или още рибофлавин, е полезен за процеса на синтезиране на хемоглобин. Витамин B6 играе важна роля при трансформирането на аминокиселините в тялото Ви. Същевременно участва в изграждането на антителата Ви, както и на Вашите червени кръвни телца. В случай на физическо натоварване този витамин, известен още като пиридоксин, подпомага регенерирането на мускулните Ви влакна.

Витамин B12 подпомага синтеза на белтъчини и същевременно стимулира метаболизма на мастните Ви киселини, както и на приетите въглехидрати. Това вещество позволява на B-100 Complex да съдейства при изграждането на еретроцитите Ви и същевременно да Ви укаже помощ посредством подобряване на апетита Ви, както и при увеличаване на Вашия растеж и тегло. Счита се, че този витамин е подходящ и при лечението на анемия.

B-100 Complex съдържа и фолиева киселина. Целта на включването ѝ във формулата на продукта е проста - това вещество действа съвместно с останалите витамини в нея и така подпомага граденето на червените Ви кръвни телца и синтеза на нуклеиновите Ви киселини. Посредством тази съставка B-100 Complex е способен да повлияе на усвояването на желязо от тялото Ви.

Формулата на продукта съдържа и биотин. Това вещество е полезно за функционирането на редица ензими, защото се явява тяхна съставна част. Така B-100 Complex получава възможност да подпомогне метаболизма на белтъчините, въглехидратите, както и мазнините във Вашето тяло. От проведените изследвания става ясно, че биотинът е полезен и при запазването на здравето на Вашите кожа и коса. Счита се, че това вещество би могло да облекчи и мускулните Ви болки.

Последната съставка на B-100 Complex е ниацин. Посредством нея продуктът Ви може да Ви помогне да поддържате структурата на Вашата кожа здрава. Освен това ниацинът е характерен с възможността си да подпомогне храносмилането Ви и същевременно да понижи Вашето кръвно налягане и холестерол.

B-100 Complex е много полезен продукт, който Ви предоставя широк спектър от важни вещества. Формулата му е създадена така, че да може да се използва и от вегетарианци.

NAT360

Начин на употреба: Една таблетка на ден с храната

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър