Цена: 21.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT364
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Natrol Biotin Maximum Strength

Biotin Maximum Strength е продукт, който е характерен с това, че има възможност да подкрепи Вашата коса и нокти. Основната му съставка е биотин, като тя е подкрепена с калций. Последният е добавен за увеличаване на ефективността на продукта и същевременно да спомогне за костната Ви здравина. Biotin Maximum Strength е със специална формула, която следва да осигури максимална здравина за ноктите и косата Ви.

Биотинът спада към витамините от група B. Характерно за него е, че той е водоразтворим. Ролята му е свързана с увеличаването на клетъчния размер и продукцията на клетки. Същевременно това вещество подпомага и метаболизма на белтъчините, въглехидратите и мазнините, които са в наличност във Вашето тяло. Така този витамин би могъл да подпомогне поддържането на една здрава и стегната фигура.

Biotin Maximum Strength е създаден така, че да Ви снабди с достатъчно биотин. По този начин продуктът може да подкрепи дейността на редица ензими, които разчитат на това вещество и го използват за съставна част. Според някои учени Biotin Maximum Strength би могъл да Ви подпомогне и като облекчи мускулните Ви болки. Това е нещо, което следва да е от полза за всички активно-спортуващи личности.

Разграждането на мазнини във аминокиселини е възможно благодарение на биотин. Така Biotin Maximum Strength има възможност да увеличи този метаболитен процес. Продуктът разчита на основната си съставка и за да оптимизира Вашите енергийни нива. Това е важно за протичането на редица процеси във Вашия организъм, за да може здравето Ви да е подкрепено.

Biotin Maximum Strength Ви осигурява 10 000 микрограма биотин в една дозировка. Според проведените тестове и изследвания това количество би могло да е повече от достатъчно за покриването на Вашите ежедневни нужди. Така тялото Ви следва да получи необходимото количество биотин и по този начин да се подпомогне цялостното Ви здраве.

Biotin Maximum Strength е много необходим продукт, благодарение на който бихте могли да заздравите косата и ноктите Ви, както и да получите редица други ползи. По-важните от тях са свързани с производството и метаболозирането на мазнините във Вашето тяло.

NAT364

Начин на употреба: 1 таблетка веднъж дневно, заедно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър