Цена: 43.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT369
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol brainSpeed Memory

brainSpeed Memory може да Ви бъде от голяма полза за постигане на оптимизирана умствена дейност. Този продукт е разработен така, че да може да я поддържа и съответно подобрява. Неговото съдържание представлява смес от витамини и минерали със специфични свойства. Всички съставки на този артикул са преминали клинични тестове за проверка на тяхното възможно действие.

brainSpeed Memory по-конкретно съдържа: витамини от група B, а именно B1, B6, B12, ниацин, пантотенова киселина и фолиева киселина. Първата съставка (витамин B1) е известна още като интелектуален витамин. Името му се дължи на резултатите от редица изследвания, според които той би могъл да подобри умствената дейност и същевременно да повлияе благоприятно над нормалното функциониране на нервната система.

Витамин B6 предоставя възможност на brainSpeed Memory да подпомогне създаването на невротрансмитери в тялото Ви. Учените са категорични, че при ситуация на дефицит на това вещество в човешкия организъм, може да се достигне до увреждане на паметта. Витамин B12 съдейства за производството на миелин. Това е мастна обвивка, която изолира нервните Ви влакна. Посредством тази съставка brainSpeed Memory може да Ви помогне да получите по-правилно движение на електрическите импулси в тялото Ви. Дефицитът от това вещество следва да предизвика загуба на памет, объркване, както и халюцинации и други нарушения на мисловната Ви дейност.

brainSpeed Memory има възможност да повлияе директно над синтезирането на ацетилхолин. По този начин продуктът е в състояние да подпомогне пренасянето на паметта Ви. Ниското производство на ацетилхолин може да доведе до по-слаби познавателни способности, както и редуциране на функционалността на Вашата памет. Самото вещество е изградено от хлор и така се достига до неговия синтез.

brainSpeed Memory не съдържа в себе си кофеин. Това е направено с цел да не се указва негативно влияние над нормалния Ви нощен сън. Същевременно активните съставки в този продукт му предоставят възможност да увеличи готовността и работоспособността на Вашата нервна система. brainSpeed Memory е създаден така, че би могъл да подобри цялостната Ви умствена и мисловна дейност.

Освен това този артикул може и да стимулира и същевременно да поддържа мозъчните Ви функции и така Вие следва да увеличите способността Ви да помните. brainSpeed Memory е подходящ за хора, които имат затруднения да запаметят огромния брой информация в ежедневието им.

NAT369

Начин на употреба: 1 таблетка два пъти дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър