Цена: 25.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT372
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Calcium & Magnesium

Calcium & Magnesium може да бъде от полза за облекчаване на вредното влияние на стреса. Времето, в което живеем не ни предразполага към здравословен начин на живот. Въпреки това има два минерала, благодарение на които стресовите ситуации могат да бъдат преодолени по-лесно. Те са калций и магнезий. Именно те са основните съставки на Calcium & Magnesium.

Този продукт разчита на първата от тях, за да може да Ви предложи по-голяма подкрепа за Вашето здраве. Калцият в Calcium & Magnesium съдейства за изграждането на костите, ноктите и косата Ви. Също така този минерал може да нормализира алкално-киселинното равновесие във Вашия организъм. Посредством него Calcium & Magnesium следва да подпомогне нормалното съсирване на Вашата кръв.

Тази съставка позволява на продукта да бъде от полза и при регулацията на сърдечния Ви ритъм. Освен това калцият следва да подпомогне правилното провеждане на нервните импулси в тялото Ви. Тази съставка снабдява Calcium & Magnesium със способността да подкрепи дейността на Вашата мускулна система. Според учените калцият може да укаже и противовъзпалително и противоалергично действие.

Отделно този елемент съдейства за здравината на Вашите кости и костна система. Така Calcium & Magnesium получава възможност да подкрепи Вашата издръжливост, посредством заздравяването им. Същевременно е важно да се знае, че тялото Ви не е в състояние да синтезира калций само за себе си. Според учените този елемент е и много труден за усвояване. Ето защо не е рядкост да се достигне до дефицит на калций в организма Ви. Но Calcium & Magnesium има възможността да поддържа наличието му в норма.

Втората съставка в продукта е магнезият. Той е много полезен за правилното действие на Вашата нервна система. В зависимост от получените резултати от проведените тестове става ясно, че Calcium & Magnesium е способен да Ви снабди с достатъчно магнезий, за да можете да усетите подкрепа и за сърдечно-съдовата Ви система. Друга важна способност на това вещество е свързана с помощта за Вашия метаболизъм.

Магнезият в Calcium & Magnesium е жизненоважен за функциите и здравината на Вашите нерви, кости, мускули и зъби. Отделно този елемент би могъл да Ви е от огромна полза за преодоляване на стреса. Това се дължи на неговата способност да регулира Вашите реакции в такива ситуации. Дефицитът от магнезий е свързан с безпокойство, чувствителност и нервност. Важна способност на Calcium & Magnesium, която той придобива благодарение на тази съставка, е свързана с уравновесяването и регулирането на калция, както и съдействието за производството и складирането на енергия.

Така на практика Calcium & Magnesium може да Ви бъде от полза за костната, имунната и сърдечно-съдовата Ви системи, както и за Вашата нормална дееспособност.

NAT372

Начин на употреба: 3 таблетки дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър