Цена: 43.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT371
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Calcium D-Glucarate

Calcium D-Glucarate съдържа калциева сол на една натурална съставка, която е част от много плодове и зеленчуци. Това е D-глюкаровата киселина. Посредством тази своя съставка продуктът е в състояние да Ви помогне да подобрите протичането на процесите, свързани с премахване на вредните токсини от Вашето тяло. Същевременно този артикул може да Ви съдейства при постигането на оптимален хормонален баланс.

Самата D-глюкарова киселина представлява химично вещество. В малки количества то може да бъде открито в човешкото тяло. Би могла да се набави и от някои растения. Благодарение на това вещество Calcium D-Glucarate Ви съдейства за осъществяване на регулация на синтеза на мощния хормон естроген. Прекалено високото му количество би могло да се отрази силно неблагоприятно над развитието на Вашите клетки.

Calcium D-Glucarate спомага за освобождаване от излишното количество от този хормон посредством стимулиране на процеса глюкурониране. Той се осъществява във Вашия черен дроб и представлява закрепване на токсични вещества към молекулата на D-глюкаровата киселина. В последствие се достига до изхвърлянето им от Вашия организъм и така здравето Ви би могло да бъде подкрепено.

Съдействието за този процес, което Calcium D-Glucarate е способен да укаже, се постига посредством подтискането на бета- глюкуронидазите. Това са ензими, които предизвикват забавяне или прекъсване на глюкуронирането. Но Calcium D-Glucarate има възможността да предотврати това и така да се постигне по-ефективен и по-качествен процес на пречистване на Вашия организъм от токсини.

Самият продукт е с естествен произход. Calcium D-Glucarate съдейства за по-правилния хормонален баланс на Вашето тяло. Чрез приема на този продукт Вие можете да регулирате количеството естроген в тялото Ви и така да предпазите Вашите клетки от прекомерното му наличие. Този артикул следва да подкрепи процеса на изчистване на тялото Ви и така да получите здравословен ефект, поради премахнатите токсични вещества.

Calcium D-Glucarate освен всичко друго действа и като мощен антиоксидант. Това означава, че продуктът следва да се справи с вредата, нанесена от свободните радикали над Вашето тяло. Това води до подкрепа за Вашата имунна система, а от там до естествена защита на Вашето здраве.

NAT371

Начин на употреба: Приемете 2 таблетки на ден, което се равнява на една доза Calcium D-Glucarate, заедно с храна. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър