Цена: 36.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Carb Intercept ® Phase 3 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Carb Intercept ® Phase 3

Carb Intercept ® Phase 3 е продукт, който може да Ви бъде от голяма полза за сваляне на излишни килограми. Неговата формула е усъвършенствана и тествана. Съдържанието на продукта е следното:

·      Phase 2 Carb ControllerT, който съдържа екстракт от бял боб

·      екстракт от зелен чай

·      епигалокатехин галат

·      хром

·      кофеин и други допълнителни съставки

Carb Intercept ® Phase 3 може да Ви помогне по три начин. Първият от тях е свързан с осъществяване на стриктен контрол над приетите с храната въглехидрати в тялото Ви. Вторият начин представлява способност за изгаряне на излишните калории. Третият е възможността на Carb Intercept ® Phase 3 да Ви помогне да подобрите метаболизъма на мазнините във Вашия организъм.

Артикулът спада към групата продукти на компанията-производител Natrol, които са предназначени да подкрепят Вашата диета. Желателно е Carb Intercept ® Phase 3 да бъде комбиниран със здравословна и нискокалорична такава. Също така този продукт може да Ви бъде от полза, ако съчетаете неговия прием с подходяща за Вас тренировъчна програма.

Съставките на продукта са клинично тествани. Carb Intercept ® Phase 3 използва наличието на първата от тях, за да може да Ви помогне при подтискане дейността на определени ензими в тялото Ви.  Главно става въпрос за този от тях, който е свързан с процеса на храносмилане на нишестето. Тази съставка е често срещана в различни храни: хляб и хлебни изделия, зърнени продукти, макарони и други тестени изделия и ориз.

Формулата на Carb Intercept ® Phase 3 съдържа екстракт от зелен чай и кофеин. Наличието им е причина за възможността на продукта да стимулира и ускори Вашия метаболизъм. По този начин Вие можете да изгорите по-ефективно и изцяло по естествен начин излишните калории. Хромът в Carb Intercept ® Phase 3 е силна съставка, благодарение на която продуктът следва да насърчи използването на мазнините в тялото Ви за естествено снабдяване с енергия.

Приемането на храна, която съдържа нишесте води до увеличаване на Вашите килограми. Действието на Carb Intercept ® Phase 3 е такова, че нишестето не може да бъде разградено до глюкоза и други прости захари. Така кръвната Ви захар не следва да се увеличи, а заедно с нея би трябвало да се преустанови процеса на натрупване на мазнини в тялото Ви.

Начин на употреба: 2 таблетки точно преди да консумирате храна, която съдържа нишесте. Не приемайте повече от 4 капсули на ден!

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър