Цена: 21.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Carb Intercept Sprinkles to Go 10 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Carb Intercept Sprinkles to Go!

Carb Intercept Sprinkles to Go! е продукт, посредством който Вие бихте могли да получите подкрепа при поддържането на един нисък въглехидратен хранителен режим за Вашия организъм. Действието на този артикул се осъществява чрез контрол над усвояването на приетите от Вас въглехидрати. Главно това може да стане, когато консумирате хляб, зърнени храни, ориз или други тестени изделия.

Един от основните източници на въглехидрати е нишестето. Carb Intercept Sprinkles to Go! е способен да контролира и неговия прием. Така продуктът има възможност да Ви помогне да контролирате Вашето телесно тегло. Диетите са нещо чудесно, но ако не са подкрепени с подходящ тренировъчен режим, както и подходящ хранителен режим, те могат да бъдат с нездравословен ефект. Carb Intercept Sprinkles to Go! е създаден, за да Ви помогне да извлечете максимума от Вашата диета.

Всяка доза, която приемате от този продукт, е предназначена да Ви снабди с 1000 милиграма от специална патентована субстанция. Името ѝ е Phase 2 Carb Controller®. Carb Intercept Sprinkles to Go! разчита на нея, за да Ви помогне да подтиснете действието на ензима, който отговаря за протичането на метаболизма на приетото от Вас нишесте. Посредством този процес тялото Ви няма да може да усвоява получените прости захари.

Именно те са част от получената глюкоза, вследствие на разграждането на нишестето. Carb Intercept Sprinkles to Go! блокира нейното усвояване от Вашите черва и така по-малко количества от нея следва да постъпят във Вашия кръвен поток. Така нивата на кръвната Ви захар не би трябвало да се повишават след хранене. По този начин Carb Intercept Sprinkles to Go! спомага за подкрепа на Вашето цялостно здраве.

Този артикул е предназначен за осигуряването на един по-здравословен начин на живот с по-малко въглехидрати. Carb Intercept Sprinkles to Go! е идеална добавка към Вашата диета и така би могъл да Ви асистира в контрола над килограмите Ви. Продуктът е тестван клинично и изследванията са абсолютно категорични, че той е напълно безопасен за прием от здрави хора.

Оставете Carb Intercept Sprinkles to Go! да действа и Вие бихте могли да намалите излишния прием на глюкоза и други прости захари. По този начин кръвната Ви захар не би могла да се повишава, а това води до подкрепа за Вашето здраве.

Начин на употреба: Оптималният ефект, който Carb Intercept Sprinkles to Go! може да Ви предложи се постига чрез 1 пакет от него (2 капсули), приет непосредствено преди две от храненията Ви за деня. Това е препоръчително, ако храната съдържа нишесте и въглехидрати. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър