Цена: 49.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Carb Intercept w/Phase 2 120 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Carb Intercept w/Phase 2

Carb Intercept w/Phase 2 е съставен от калций, хром и от един специален комплекс. Неговото име е Phase2 Carb Controller. В него има наличие на екстракт от бял боб. Благодарение на активните си съставки Carb Intercept w/Phase 2 спада към ензимните инхибитори, тоест има възможност да подтисне действието на определени ензими. Целта на този артикул е да Ви съдейства за изгарянето на излишните Ви телесни мазнини.

Carb Intercept w/Phase 2 може да Ви помогне да осъществите регулация над усвояването на приетото от Вас нишесте. Това само по себе си означава, че този продукт би могъл да контролира приетите въглехидрати. Чисто биологично тези вещества са от изключително голяма важност за снабдяване на тялото Ви с енергия и са важна част от хранителния Ви режим.

Но при прекомерно тяхно наличие в организма Ви те могат да предизвикат нежелани последици. Най-голямата от тях е свързана с натрупването на излишни телесни мазнини, което води до увеличаване на Вашите килограми. Активните съставки на Carb Intercept w/Phase 2  са специално подбрани, за да блокират действието на храносмилателните Ви ензими и така да прекратят тяхната дейност.

Типичен представител на тези ензими е алфа-амилазата. Тя отговаря за декомпозирането на въглехидратите до глюкоза. Carb Intercept w/Phase 2 използва своя  Phase2 Carb Controller комплекс, за да наложи ограничение над действието ѝ. Така всички въглехидрати, които сте приели заедно с храната, не биха могли да бъдат усвоени. Тоест продуктът съдейства за тяхната неутрализация.

По този начин Carb Intercept w/Phase 2 може да Ви помогне да отслабнете и да постигнете желаната от Вас фигура. Продуктът използва калция в него, за да подпомогне контрола над апетита Ви. Изследванията са показали, че увеличеният прием на калций води до по-малък апетит. Ето защо Carb Intercept w/Phase 2 разчита на това вещество и то е част от неговата формула. Посредством тази съставка Вие бихте могли да изгорите още по-ефективно ненужните мазнини, както и да активирате определени ензими, свързани с процеса на отслабване.

Хромът в Carb Intercept w/Phase 2 е способен да контролира кръвната Ви захар и така да получите намаление на Вашето тегло по един естествен начин. Също така тази съставка позволява на продукта да редуцира желанието Ви да консумирате сладки храни. С Carb Intercept w/Phase 2 не е нужно да престанете да употребявате хляб и други артикули, съдържащи нишесте.

Начин на употреба: За постигане на оптимален ефект е желателно да приемете 1 доза от продукта (2 капсули) точно преди две от храненията Ви за деня, в които има нишесте. Не бива да приемате повече от 2 дози или това са 4 капсули в рамките на един ден.

 

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър