Цена: 53.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT373
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol CetylPure

CetylPure може да Ви съдейства за преодоляване на симптомите на различни ставни заболявания. В днешно време те се срещат изключително често и могат да бъдат много неприятно изживяване. Самите стави са съставени от кости, които от своя страна са покрити с хрущял. Около него е ставната кухина, в която има вещество, играещо ролята на смазка. Именно то се изчерпва с нарастването на Вашата възраст и така може да се достигне до появата на тези болки.

CetylPure съдържа специален комплекс със същото име. Това е патентовано вещество, което представлява съединение. Посредством него продуктът може да Ви е от полза за облекчаване на дискомфорта във Вашите стави. Съставката в комплекса на CetylPure представлява цетилов естер на Cetyl myristoleate. Проведените изследвания показват, че това вещество може да влезе в ролята на лубрикант. Това означава, че така триенето във Вашите стави се намалява, а от там и самата болка, която то може да причини.

CetylPure разчита на основната си съставка, за да може да Ви предложи противовъзпалителни свойства. Според учените приема на този цетилов естер би могъл да подпомогне ставите Ви за около 4-5 седмичен период. Възможните очаквания са свързани с редуциране на ставния оток и постигане на болкоуспокояващ ефект. Същевременно устойчивостта на тази съставка на окисление е много висока. Поради тази причина животът ѝ във Вашето тяло следва да е сравнително висок.

Формулата на CetylPure работи така, че Вашите стави могат да получат едно наистина оптимално количество от изцяло естествени смазващи флуиди. Така болките от протриване следва да бъдат избегнати, а Вие да се почувствате комфортно във Вашето тяло. Това е полезно действие за всички хора, но най-вече активно спортуващите личности могат да се възползват от него, защото именно те са подложени на голямо физическо натоварване.

CetylPure може да предпази Вашите ставни повърхности. Така този продукт е в състояние да подпомогне тяхното здраве и същевременно да ги поддържа. Изследванията посочват, че употребата му може да подобри Вашата телесна подвижност и така да се избегне дискомфортът, причинен от болки в ставите и хрущялите Ви.

CetylPure е способен да започне своето действие веднага след първоначалната му употреба. Но ефектите настъпват след известно време. Учените считат, че бихте могли да очаквате резултати евентуално в срок до 5 седмици. Самата дължина на този период е различна и е в зависимост от Вашата възраст, състояние на ставите и други фактори.

NAT373

Начин на употреба: 2 капсули наведнъж за един ден. Желателно е това да става след храна. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър