Цена: 18.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT374
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Cholesterol Balance

Cholesterol Balance съдържа в себе си фитостероли. Това са вид растителни мазнини, благодарение на които някои от основните процеси във Вашето тяло могат да протекат нормално. Благодарение на тези вещества Cholesterol Balance е способен да Ви укаже съдействие при намаляването на нивата на лошия холестерол в тялото Ви. Това от своя страна е важно за здравето на Вашите артерии.

Самите фитостероли в Cholesterol Balance са бета ситостерол, кампестерол и стигмастерол. Селекцията им е грижливо подбрана, за да можете да получите максимален ефект от употребата на продукта. Тези вещества могат да поддържат Вашия холестерол в норма. Сред многобройните ползи от тази дейност е подкрепата за Вашето сърце. Тя се състои в намаляването на риска от различни сърдечно-съдови заболявания.

Самият холестерол представлява съставна част на всички Ваши клетъчни мембрани. При наличие на нарушение на протичането на някои обменни процеси това вещество не би могло да бъде усвоено от клетките във Вашия организъм. Резултатът следва да е отлагането му по стените на кръвоносните Ви съдове. Именно това е причината за редица сърдечно-съдови заболявания.

Формулата на Cholesterol Balance е създадена така, че здравето на Вашите кръвоносни съдове и сърце да бъде подкрепено. В частност става въпрос за подпомагане на артериите Ви. Счита се, че фитостеролите в Cholesterol Balance са с противовъзпалително действие и също така са способни да Ви предоставят антиоксидантни свойства, съчетани с естествена защита против външни вреди.

Продуктът е обогатен със специален комплекс, в който има цитрусова целулоза с пектин. Учените считат, че тази съставка е способна да подпомогне редуцирането на лошия холестерол в тялото Ви и също така би могла да снижи и броя на триглицеридите в него. Cholesterol Balance може да постигне това без да намалява количеството на полезния холестерол в организма Ви.

Формулата на този артикул е в състояние да снабди тялото Ви с достатъчно фитостероли, и така да избегнете дефицита им. Това означава,че по този начин нивата на лошия холестерол в тялото Ви не би следвало да се увеличат, а от там образуването на плаки по стените на Вашите кръвоносни съдове трябва да се избегне изцяло. Това е необходимо за цялостното Ви здраве. Cholesterol Balance е способен да Ви укаже тази подкрепа.

NAT374

Начин на употреба: Оптимални резултати от употребата на Cholesterol Balance могат да бъдат постигнати, ако приемате по 2 таблетки три пъти на ден заедно с храна. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър