Цена: 21.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT375
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol ChromeMate

ChromeMate представлява съвкупност от следните вещества: витамин B6, хром, L-лизин хидрохлорид и L-аргинин. Благодарение на тях този продукт може да подпомогне регулирането на глюкозния баланс в тялото Ви. Всяка от използваните съставки в неговата формула има свое специфично действие, посредством ползите за Вашето здраве могат да бъдат наистина големи.

Първата от тях е важна за трансформирането на аминокиселините в тялото Ви. Същевременно витамин B6 може да участва в изграждането на антителата Ви. Аналогично е действието му и за Вашите червени кръвни телца. Той е известен още като пиридоксин и в случай на физическо натоварване може да подпомогне регенерирането на мускулните Ви влакна.

Основният акцент във формулата на ChromeMate пада на хрома. Проведените тестове над него показват, че той е със значително по-висока бионаличност в сравнение с редица конкурентни продукти на пазара. В естествен вид това вещество се съдържа в някои храни, но количеството му е много малко. Ползите, които ChromeMate би могъл да Ви предложи, използвайки тази съставка са големи. Действието му е съвместно с ниацин следва да подпомогне правилното действие на инсулина в тялото Ви.

Така ChromeMate съдейства за транспортирането на глюкозата вътре във Вашите клетки и така да се достигне до превръщането ѝ в енергия за Вашето тяло. Благодарение на хрома този продукт би могъл да подсили ефекта от инсулина в организма Ви. Това оазначава, че Вашето кръвообращение следва да бъде подобрено, а от там може да се достигне и до нормализиране на нивата на кръвната Ви захар. Ниацинът е важен за Вашето тяло, защото благодарение на него Вие можете да получите два от най-важните ензима. Тяхното действие е свързано с трансформирането на глюкозата в храната Ви в енергия.

ChromeMate използва аминокиселинния си състав, за да може да Ви предложи допълнителни ползи. Аргининът е един от най-необходимия представител на тези вещества. Благодарение на него ChromeMate би могъл да подпомогне Вашето кръвообращение или по-конкретно да снабди с повече кръв Вашите тъкани и органи. Отделно тази аминокиселина е важна за мускулната Ви тъкан, особено когато тя е претоварена. Това вещество спомага за образуването на азотен оксид и по този начин ChromeMate би могъл да Ви е от полза при редица сърдечно-съдови заболявания.

Този продукт би могъл да разшири Вашите кръвоносни съдове и същевременно да подпомогне образуването на антитела и червени кръвни телца. Снабдява Ви с важни ензими и би могъл да подкрепи цялостното Ви здраве.

NAT375

Начин на употреба: 1 до 3 капсули дневно след храна

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър