Цена: 25.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT376
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Cinnamon Biotin Chromium

Cinnamon Biotin Chromium съдържа едноименните съставки. Всяка от тях е предназначена да Ви помогне по различен начин. Съвкупността им във формулата на продукта следва да подкрепи кръвната Ви захар и така Вие бихте могли да я поддържате в здравословни норми. Този артикул има възможност и да подобри обмена на вещества в тялото Ви и освен това той би могъл да Ви предостави антиоксидантна подкрепа.

Cinnamon Biotin Chromium комбинира канела, биотин и хром пиколинат. Канелата в продукта има възможност да действа антиоксидантно, тоест така се противопоставя на вредата от свободните радикали във Вашето тяло. Последните са остатъци от различни метаболитни процеси. При определени обстоятелства те се активизират и могат да причинят нездравословни последици.

Канелата в Cinnamon Biotin Chromium е полезна и за обмена на веществата Ви, както и за увеличаване на Вашата инсулинова чувствителност. Сред другите възможни действия на тази съставка са: понижение на лошия холестерол във Вашия организъм и подобряване на използването на глюкоза от Вашите клетки. Последното може да се осъществи при по-малък размер на инсулинова секреция.

Биотинът в Cinnamon Biotin Chromium е водоразтворим витамин и представлява кофактор във Вашия метаболизъм. Благодарение на неговото наличие продуктът може да подпомогне синтеза на витамин C и също така да подобри усвояването на мазниите Ви. Аналогично е действието му и при приетите белтъчини и въглехидрати. Комбиниран с останалите две съставки, биотинът позволява на Cinnamon Biotin Chromium да Ви съдейства за получаване на повече енергия от приетите хранителни вещества.

Отделно тази съставка дава възможност на продукта да подобри действието на някои от ензимите Ви и същевременно да вземе участие в намаляването на рисковите фактори, които могат да причинят редица сърдечно-съдови заболявания. Отделно наличието на биотин е важно за синтезирането на мастни киселини, както и за получаването на глюкоза. Тази съставка позволява на Cinnamon Biotin Chromium да се намеси и подпомогне и метаболизма на аминокиселините в тялото Ви.

Хромът в този продукт е микроелемент, благодарение на който Вашият инсулин може да бъде подобрен. Така следва да се достигне до регулиране на нивата на кръвна захар в организма Ви и същевременно да се засили метаболизма на мазнини и протеини в него. Благодарение на тази съставка Cinnamon Biotin Chromium може да подпомогне транспортирането на кръвната Ви захар вътре във Вашите клетки. Това води до повече енергия за Вашето тяло, която е важна за нормалното протичане на редица процеси.

NAT376

Начин на употреба: 1 таблетка два пъти дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър