Цена: 32.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol CoQ 10 30 mg 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol CoQ 10

CoQ 10 е популярен продукт, защото той притежава много мощни антиоксидантни свойства. Неговата основна съставка е коензим Q-10. Благодарение на нея CoQ 10 е способен да Ви укаже голяма подкрепа за Вашето сърце. Тя се изразява в грижа за сърдечно-съдовата Ви система. Тази нейна способност е тествана клинично. Също така този коензим е способен да насърчи естественото производство на енергия за тялото Ви.

В натурален вид коензим Q-10 се синтезира във Вашия черен дроб. Учените са категорични, че именно това вещество е отговорно за производството на аденозин трифосфат, известен още като енергийна молекула. По този начин всички Ваши клетки могат да получат нужната им енергия и така техните нужди могат да бъдат задоволени. Това само по себе си е важно за функционирането на Вашите телесни системи.

CoQ 10 разчита на тази съставка и за да Ви помогне при избягването на образуването на кръвни съсиреци. По този начин продуктът започва своята подкрепа за сърдечно-съдовата Ви система. На практика CoQ 10 е способен да Ви осигури пълноценен кръвен поток, без опасност от съсирване на кръвта вътре във кръвоносните Ви съдове. Така се избягва риска от редица сърдечно-съдови заболявания, най-вече инфаркт.

Антиооксидантното действие на CoQ 10 е свързано с борбата със свободните радикали във Вашето тяло. Те се образуват вследствие на протичането на метаболитните процеси в тялото Ви. Вредата от тях се състои в нарушаване на Вашето ДНК, както и нараняване на клетъчните Ви мембрани. Според проведените изследвания свободните радикали са в състояние и да предизвикат смърт за Вашите клетки. Също така тези отпадни вещества са сред основните причинители на стареенето на тялото Ви. CoQ 10 е способен да се справи с тях и така да неутрализира вредното им действие.

Проведените изследвания са показали, че с времето наличието на основната съставка на продукта в тялото Ви се изчерпва. Това може да се дължи на различни причини, но най-вече е свързано с нарастването на Вашата възраст. CoQ 10 е създаден, за да възстанови количествата от него в тялото Ви. По този начин могат да бъдат избегнати редица неприятни последици, като по-трудното конвертиране на мазнините и захарите в организма Ви в енергия.

Приемайки CoQ 10 Вие можете да подпомогнете Вашето сърце, както и цялостното Ви здраве. Този продукт е създаден специално, за да допълни Вашата диета и така ефективността от нея да може да нарасне значително.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от CoQ 10 дневно. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър