Цена: 15.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT389
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol DHEA

DHEA може да Ви помогне да поддържате Вашия хормонален баланс в норма. Основната съставка на продукта носи същото име като него. Така Вие получавате един натурален хормон, който е характерен за човешкото тяло. Наличието му в организма Ви намалява с времето, а това би могло да доведе до нежелани резултати. Формулата на този продукт е създадена специално, за да Ви помогне да поддържате нивата му в норма.

Учените са убедени, че DHEA би могъл да се трансформира в естроген или тестостерон. Самата същност на хормона е стероидна. Теоретично се твърди, че той може да бъде определен като подмладяващ. Тези тезиси са подкрепени от проведените изследвания, според които DHEA би трябвало да намали естествения процес на стареене. Освен това се счита, че благодаение на този хормон Вие бихте могли да се предпазите от някои ракови заболявания.

Към другите способности на продукта се причислява и свойството му да Ви асистира при регулацията на Вашата кръвна захар. DHEA би могъл да укаже стабилна подкрепа за функционирането на Вашата имунна система и по този начин да Ви предпази от разболяване. Освен това този артикул използва своята основна съставка с цел редуциране на кръвното Ви налягане, както и подтискане на определени алергични реакции.

Според някои учени DHEA може да се справи с ненужните телесни мазнини, като съдейства за тяхното изгаряне. Освен това спортните Ви постижения биха могли да бъдат подпомогнати от този продукт, защото една от неговите способности е свързана указване на подкрепа за изграждане на повече мускули за тялото Ви. Основната съставка на DHEA произлиза от див сладък картоф. Това означава, че продуктът е снабден с нея по естествен начин.

Втората съставка в DHEA е калцият. За него се знае, че е много полезен за костите Ви и така би могъл да увеличи Вашата скелетна издръжливост. Също така този минерал е от полза и за структурата на Вашата коса и нокти. Тялото Ви не е в състояние да го синтезира, но същевременно се нуждае от него. Можете да го набавите от някои храни, като например бяло сирене. DHEA е със специална формула, благодарение на която телесните Ви нужди за калций биха могли да бъдат задоволени.

Така този продукт е в състояние да използва силата на тази съставка, за да Ви помогне да постигнете баланс на алкално-киселинния състав на тялото Ви. Също така DHEA има възможността да стимулира процесите на растеж и деление на Вашите клетки. Счита се, че благодарение на това вещество Вие бихте могли да подобрите сърдечния Ви ритъм, както и да осигурите подкрепа за дейността на мускулатурата Ви. Освен това калцият е способен и да Ви помогне да постигнете по-добро провеждане на нервните Ви импулси.

NAT389

Начин на употреба: 1 таблетка веднъж дневно заедно с храна

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър