Цена: 24.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT393
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Digest Support

Храносмилателните проблеми са досадни, но и болезнени. Поради тази причина тялото Ви се нуждае от подкрепа, за да можете да ги избегнете. Digest Support е подходящо решение на този проблем. Неговата формула е създадена специално, за да снабди организма Ви с мулти-ензимно съдържание. По този начин способността Ви да усвоите мазнините, протеините и въглехидратие, които сте приели, може да се увеличи.

Проблемните на храносмилателния тракт никога не идват без компанията на киселините. Digest Support е в състояние да Ви облекчи от тяхното вредно въздействие над организма Ви. Посредством активните съставки на този продукт Вие бихте могли да се предпазите от недостиг на храносмилателни ензими, както и да се спасите от дискомфорт в стомашно-чревния Ви тракт.

Digest Support съдържа калций, както и специален ензимен комплекс. Той е част от ензимния микс във формулата на продукта. По този начин Вие получавате съвкупност от следното: протеаза; липаза; амилаза; лактаза; малтаза; целулоза и други ензими. Всеки един от тях има своя конкретна роля за подпомагане на храносмилането Ви. По този начин следва да бъде подкрепено Вашето здраве.

Така например Digest Support разчита на протеазата, за да може да Ви помогне да разпаднете белтъчините във Вашето тяло до едни по-прости пептиди, както и до аминокиселини. Амилазата е важна, защото чрез нея Вие можете да разградите приетата скорбяла, както и гликоген до дизахариди и тризахариди. В последствие те могат да се трансформират в глюкоза.

Digest Support използва липазата, за да може да Ви помогне при разграждането на липидите до глицерол и по-нисши мастни киселини. По този начин усвояването им от Вашето тяло може да бъде подпомогнато. Наличието на лактаза позволява на Digest Support да Ви съдейства при декомпозирането на лактозата. Това е важно, особено за потребители, които изпитват непоносимост към млякото.

Целулозата е ензим, който дава на Digest Support способност да разгради целулозата, която сте приели, хранейки се с определени плодове и зеленчуци. Благодарение на малтазата този продукт би могъл да подейства благоприятно над малтозата и други въглехидрати в тялото Ви. Така цялостното действие на Digest Support е свързано с осигуряване на възможност за по-добра усвоимост на приетата храна.

NAT393

Начин на употреба: 1 капсулa, 3 пъти на ден, заедно с храната, като съществува възможност за приемане до 30 минути преди началото на храненето Ви.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър