Цена: 14.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Echinacea 410 mg 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Echinacea

Echinacea съдържа в себе си една от изключително полезните билки в световен мащаб. Това е именно ехинацеята. Тя е известна със способността си да подпомага Вашата имунна система, като стимулира нейната функционалност и същевременно я заздравява. Тази билка е особено необходима при сезонни промени, когато организмът Ви е най-уязвим към различни болести.

В естествен вид ехинацеята вирее в Северна Америка. Местното население я е използвало в продължение на векове като средство за лечение на грип, настинки и други болести. В днешно време качествата ѝ са тествани научно и се счита, че тя може да е изключително полезна за подсилването на Вашата естествена имунна защита. Поради тази причина тази билка е основната съставка на Echinacea.

Другите възможности на този продукт са свързани с цялостна подкрепа на Вашето здраве. Echinacea използва своята основна съставка, за да може да Ви снабди с мед, желязо, йод, калий, както и определено количество витамин A. Също така тази билка е източник и на витамините C и E. Действието на Echinacea е подобно на антибиотик, но с естествени свойства.

Подкрепата, която този продукт може да Ви предостави е наистина от голямо значение Сезонните промени често са съпроводени с рязка промяна в температурата. Това е идеалното време за активизиране на редица вируси и бактерии. Същевременно имунната Ви защита е отслабена, защото тялото Ви не се е пригодило за новите климатични условия. С това риска от разболяване нараства.

Echinacea следва да Ви помогне посредством стимулиране на имунната Ви система. Това е Вашата естествена защита против различни болести. Подкрепата за нея се осъществява именно благодарение на витаминното и минерално съдържание на самата билка. Така основната съставка на Echinacea го прави подходящ за Ваш помощник против настинка и различни вируси.

Желателно е да се правят цикли на употребата на този продукт. Тоест след определен период от време е необходимо да направите пауза и след това пак да подновите приема на Echinacea. Експертите от Natrol Ви съветват да правите това след всеки 8 седмици, като времето, в което не бива да взимате от този продукт трябва да е около 1 седмица. След това можете да подновите приема на Echinacea.

Начин на употреба: 1 капсула на ден заедно с храна

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър